Β΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Φιλικό με τους Μυρμιδόνες Πλατάνου για τον Πελασγιακό!(pics)

Το LamiaSports βρέθηκε στη φιλική αναμέτρηση του Πελασγιακού με τους Μυρμιδόνες Πλατάνου και σας μεταφέρει το φωτορεπορτάζ.

Το LamiaSports βρέθηκε στη φιλική αναμέτρηση του Πελασγιακού με τους Μυρμιδόνες Πλατάνου και σας μεταφέρει το φωτορεπορτάζ.

Γράφει ο Βαγγέλης Μπιζάτος

Το ματς:

Την ήττα με σκορ 4-3 γνώρισε η ομάδα του Πελασγιακού από τους Μυρμιδόνες Πλατάνου, σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας των δύο ομάδων.

Η ομάδα του Πελασγιακού έδωσε ένα ακόμη δυνατό φιλικό και συνεχίζει δυναμικά την προετοιμασία της για την έναρξη του πρωταθλήματος της Β΄Φθιώτιδας.

Η ομάδα της Φθιώτιδας ξεκίνησε αρκετά δυναμικά, σκοράροντας δύο φορές με τον Σκαρμούτσο να είναι ο πρωταγωνιστής. Ο σέντερ φορ των φιλοξενούμενων έκανε το 0-1 με πλασέ εντός της περιοχής και το 0-2 το πέτυχε έπειτα από πάσα του Ράπτη και σωστό σουτ.

Λίγο πριν λήξει το πρώτο ημίχρονο, η ομάδα του Πλατάνου μείωσε το σκορ με τον Βούλγαρη να πιάνει ένα εξαιρετικό σουτ εκτός περιοχής και το 1-2 ήταν το σκορ του πρώτου 45λεπτου.

Στην επανάληψη, η ομάδα των Μυρμιδόνων έφερε το ματς στα ίσια με τον Μπούρχα να σουτάρει μέσα από την περιοχή για το 2-2. Η αντίδραση του Πελασγιακού ήταν άμεση και μετά από ωραία συνερασγία ο Τσαούσης βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και με πλασέ έβαλε και πάλι σε θέση οδηγού την ομάδα του.

Δυστυχώς για την Πελασγία η ομάδα των Μυρμιδόνων είχε άλλα δύο γκολ μέχρι το τέλος για την ανατροπή!

Η αρχή έγινε με τον Βούλγαρη να απαντά στο γκολ του Τσαούση με σουτ εκτός περιοχής και λίγο πριν το τέλος του ματς, ο Μπούρχας διαμόρφωσε το τελικό 4-3 με πλασέ εντός της περιοχής.

Δείτε το φωτορεπορτάζ του αγώνα:

Διαβάστε επίσης

Back to top button