Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Τσεκ ΑΕΚ και σε Μπορδαλάς!

Η ΑΕΚ ψάχνει προπονητή, καθώς οι πιθανότητες να συνεχίσει ο Μανόλο Χιμένεθ είναι ελάχιστες πια.

Η ΑΕΚ ψάχνει προπονητή, καθώς οι πιθανότητες να συνεχίσει ο Μανόλο Χιμένεθ είναι ελάχιστες πια.

Το όνομα του Σεργκέι Ρεμπρόφ είναι ψηλά στην ΑΕΚ και συνεχίζεται η μάχη για να πει το ναι στην πρόταση της Ενωσης, αλλά η περίπτωση του είναι πολύ δύσκολη. Επίσης, δύσκολη είναι και αυτή του Ραζβάν Λουτσέσκου που περιμένει συμφωνία με ομάδα της Serie A, ενώ στη λίστα παραμένει ο Βλάντα Μιλόγεβιτς.

Ομως, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime στην «κιτρινόμαυρη» λίστα προστέθηκε το όνομα του Χοσέ Μπορδαλάς.

Ο 57χρονος Ισπανός προπονητής εργάζεται στην Χετάφε και έχει κερδίσει τις εντυπώσεις τα τελευταία χρόνια, ενώ φέτος η ομάδα του σώθηκε πριν λίγο καιρό στην Primera Division. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι άνθρωπος της ΑΕΚ επικοινώνησε με τον Μπορδαλάς, για τον οποίο η Βαλένθια έχει ανοίξει κουβέντα εσχάτως. Oμως επειδή υπάρχει συμβόλαιο με την Χετάφε, δεν επιθυμεί να πάει σε άλλη ισπανική ομάδα. Πριν λίγες ημέρες πάντως και η Φενέρ έκανε το δικό της scouting για τον Ισπανό κόουτς.

Ο Μπορδαλάς βρίσκεται στην Χετάφε από τον Σεπτέμβριο του ’16 και παρότι το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του ’22, ο ίδιος έχει εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει φέτος, μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν. Από τον Σεπτέμβριο του 2016 μετρά 211 παιχνίδια με την Χετάφε και συνολικά στην La Liga έχει 151 ματς, ενώ στην Β’ Ισπανίας έχει 291. Εχει περάσει από αρκετές ομάδες στην Ισπανία ως προπονητής (Αλικάντε, Χέρκουλες, Αλκογιάνο, Ελτσε, Αλκορκόν, Αλαβές), αλλά το όνομά του το… έφτιαξε στην Χέταφε και μάλιστα με πολύ εντυπωσιακό τρόπο καθώς ανέλαβε την Χετάφε όταν ήταν στα χαμηλά της Β’ Ισπανίας. Την πήρε από το χέρι, την ανέβασε στην La Liga και την σεζόν 2019/20 την έστειλε μέχρι τους «16» του Europa League.

Η ΑΕΚ μίλησε μαζί του και έτσι ο 57χρονος προστέθηκε στην «κιτρινόμαυρη» λίστα με τους υποψήφιους προπονητές για την ΑΕΚ. Με την Ενωση να έχει στόχο να έχει τελειώσει το θέμα προπονητή μέχρι το τέλος του μήνα και με δεδομένο ότι μέσα Ιουνίου ξεκινά η καλοκαιρινή προετοιμασία και πρέπει να γίνουν πολλά στο μεταγραφικό κομμάτι.

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button