Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Συγκλονιστικό: Ο Μανκόζου έπαιξε με καρκίνο για τη Λέτσε – Η μοίρα, όμως, ήταν αντίπαλος!

Στο παιχνίδι που έγινε μεταξύ της Λέτσε και της Βενέτσια, ο αρχηγός της πρώτης, Μάρκο Μανκόζου, έπαιξε με καρκίνο.

Στο παιχνίδι που έγινε μεταξύ της Λέτσε και της Βενέτσια, ο αρχηγός της πρώτης, Μάρκο Μανκόζου, έπαιξε με καρκίνο.

Η Λέτσε έπαιζε με την Βενέτσια, στο «Via Del Mare», στον δεύτερο ημιτελικό των Play Offs, της Serie B, για την άνοδο στην πρώτη κατηγορία της Ιταλίας.

Στο πρώτο ματς είχε κερδίσει η ομάδα της Βενετίας και στο δεύτερο, ενώ το σκορ, βρισκόταν στο 1-1, οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι. Ανέλαβε να το εκτελέσει ο Μάρκο Μανκόζου, που όμως δεν τα κατάφερε και έστειλε την μπάλα άουτ.

Έτσι σταμάτησε να ελπίζει η ομάδα του για άνοδο στην Serie A. O ίδιος δεν άντεξε και αμέσως μετά κατέρρευσε με τους συμπαίκτες του και τους επιτελείς της ομάδας του, να προσπαθούν να τον παρηγορήσουν.

Ο Μανκόζου που είναι και ο αρχηγός της Λέτσε, πριν από δύο εβδομάδες είχε κάνει γνωστό, πως έχει διαγνωστεί με καρκίνο. Όλοι «πάγωσαν» εκτός από τον ίδιο, που άφησε πίσω τις θεραπείες, για να μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα του, να ανέβει στην Serie A, όπως ήταν το όνειρο του. Ύστερα από αυτά τα ματς είχε αποφασίσει να μπει στο νοσοκομείο.

Οι γιατροί τον πίεσαν να αρχίσει τις θεραπείες άμεσα, αυτός όμως ρίσκαρε την ζωή του, καθώς το πρώτο πράγμα που είχε στο μυαλό του, ήταν η επιστροφή του συλλόγου, στην πρώτη κατηγορία. όμως τελικά ήταν και ο μοιραίος, με την εκτέλεση του πέναλτι.

Οι υποστηρικτές όμως της Λέτσε συνεχίζουν να τον… λατρεύουν, καθώς παρά το γεγονός πως είχε πολλές προτάσεις από συλλόγους που παίζουν στην Serie A, τις αρνήθηκε.

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button