ΜπάσκετΤοπικά Σπορ

Η Elite League στην κορυφή των προτιμήσεων

Η Elite League ήρθε όχι μόνο για να… μείνει, αλλά και για να συζητηθεί.

Η Elite League ήρθε όχι μόνο για να… μείνει, αλλά και για να συζητηθεί.

Η νέα “ταυτότητα” της ιστορικής Α2 κατηγορίας που υφίσταται από την αγωνιστική περίοδο 2022-23, έχει φέρει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα μια ριζική αναμόρφωση σε πολλούς τομείς και όλοι μαζί αντανακλούν σε ένα πρωτάθλημα που κερδίζει όλο και περισσότερο το ενδιαφέρον των ασχολούμενων με το μπάσκετ.

Πέρα από τα φανερά στοιχεία, όπως είναι η μεγάλη προσέλευση φιλάθλων σε όλα τα γήπεδα, ο ισχυρός ανταγωνισμός στην συντριπτική πλειοψηφία των αγώνων, οι μεγάλες θεάσεις σε τηλεόραση και διαδίκτυο, οι ποιοτικοί ξένοι παίκτες και οι πρωταγωνιστές Ελληνες μαζί με τις μεγάλες ευκαιρίες που δίνονται σε νεαρούς, υπάρχει και το εντυπωσιακό αποτέλεσμα έρευνας μεταξύ όλων των σωματείων μπάσκετ της χώρας.

Στην ερώτη που αφορούσε στο, κατά την κρίση τους, πιο ενδιαφέρον πρωτάθλημα της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, η Elite League αναδείχθηκε πρώτη και με διαφορά, υπερισχύοντας και της Basket League!

Από τα 859 που συμμετείχαν στην έρευνα, σχεδόν τα μισά, συγκεκριμένα 399 και ποσοστό 46,45%… τάχθηκαν υπέρ της Elite League ως προς το πιο ενδιαφέρον πρωτάθλημα, αφήνοντας τη Basket League με 257 προτιμήσεις και ποσοστό 29,92%.

Διαβάστε επίσης

Back to top button