Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ξέσπασαν σε λυγμούς μετά τη λήξη του τελικού οι παίκτες του ΠΑΟΚ (vid)

Ο ΠΑΟΚ το έκανε και πάλι! Το γκολ του Κρμέντσικ στο 90' έστειλε τους παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία στα ουράνια που μετά το τελικό σφύριγμα του Ντάνι Μακέλι, έγιναν ένα κουβάρι μέσα στο γήπεδο και ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς με πολλούς εξ' αυτών να ξεσπούν και σε κλάματα.

Ο ΠΑΟΚ το έκανε και πάλι! Το γκολ του Κρμέντσικ στο 90′ έστειλε τους παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία στα ουράνια που μετά το τελικό σφύριγμα του Ντάνι Μακέλι, έγιναν ένα κουβάρι μέσα στο γήπεδο και ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς με πολλούς εξ’ αυτών να ξεσπούν και σε κλάματα.

Εικόνες έντονες. Σκηνές που μόνο το ποδόσφαιρο μπορεί να χαρίσει. Ο ΠΑΟΚ με «χρυσό σκόρερ» τον Μίκαελ Κρμέντσικ, έριξε στο… καναβάτσο τον Ολυμπιακό και χάρισε στον ΠΑΟΚ το 8ο κύπελλο της ιστορίας του.

Δευτερόλεπτα μετά το τελευταίο σφύριγμα του Ντάνι Μακέλι, σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα του Δικεφάλου ξέσπασε σε πανηγυρισμούς εντός του γηπέδου.

Ο Φερνάντο Βαρέλα, ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, ο Αντρέ Βιεϊρίνια ήταν ορισμένοι από τους ποδοσφαιριστές που δεν άντεξαν την πίεση και την ένταση του αγώνα ξεσπώντας σε κλάματα.

Αλλοι πιο ψύχραιμοι έσπευσαν προς το μέρος τους να τους αγκαλιάσουν. Στη συνέχεια όλοι μαζί έγιναν ένα… κουβάρι και πανηγύρισαν με την ψυχή τους την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Διαβάστε επίσης

Back to top button