Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ρόδος: Με… αεροπλάνα και βαπόρια, μετά από τα «καρφιά» του Μαρτίνη!

Ρόδος: H ήττα στην Καλαμάτα έκατσε… βαριά στον ιδιοκτήτη. Ένταση, αιχμές και… παραιτήσεις μετά το τέλος του αγώνα!

Ρόδος: H ήττα στην Καλαμάτα έκατσε… βαριά στον ιδιοκτήτη. Ένταση, αιχμές και… παραιτήσεις μετά το τέλος του αγώνα!

Την ήττα με 1-0 γνώρισε στο ντέρμπι κορυφής του Νοτίου ομίλου της Football League από την Καλαμάτα, η Ρόδος. Μόλις η δεύτερη σε 12 παιχνίδια πρωταθλήματος!

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, η ένταση στα αποδυτήρια των νησιωτών έπιασε πολλά… ντεσιμπέλ! Ο ιδιοκτήτης των «Ελαφιών, Τώνης Μαρτίνης, τα έβαλε με παίχτες και μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, αφήνοντας αιχμές για… περίεργα.

Κάποιοι, όπως ήταν φυσιολογικό, αντέδρασαν, μεταξύ αυτών και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Νικήτας Μαλλιάκας.

Μάλιστα ο τελευταίος που υπέβαλε επί τόπου την παραίτηση του, δεν επέστρεψε με το πούλμαν της αποστολής στην Αθήνα. Έφυγε με Ι.Χ. από την Καλαμάτα και πήγε κατευθείαν στο αεροδρόμιο, επιστρέφοντας το βράδυ της Κυριακής στη Ρόδο, ενώ η αποστολή διανυκτέρευσε στην Αθήνα!

Η επίθεση του Μαρτίνη, που προφανώς δεν μπόρεσε να…χωνέψει την ήττα από το φαβορί του ομίλου, προκάλεσε δυσαρέσκεια και σε άλλα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, χωρίς να αποκλείονται κι άλλες αποχωρήσεις από το ποδοσφαιρικό τμήμα!

Ποδοσφαιρικό τμήμα που ήδη αποδυναμώθηκε πολύ μέσα στη σεζόν, σε σχέση με το πως ξεκίνησε το περασμένο καλοκαίρι!

Από το ρόστερ έχουν αποχωρήσει 11αδάτοι ποδοσφαιριστές, όπως ο Γκίνη (Ιεράπετρα), ο Μουμίν (Ιωνικός), ο Χασομέρης (Αναγέννηση Καρδίτσας), ο Λούκας Γκαρσία (Νίκη Βόλου) και ο Γιόνδης. Ο τελευταίος μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, έχει καταθέσει και προσφυγή, προκειμένου να διεκδικήσει τα χρήματα που του οφείλει η διοίκηση!

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button