ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ανδράλας: «Η απόφασή μου να έρθω στη Λαμία ήταν απόλυτα σωστή!» (vid)

Για το πως πέρασε η φετινή του χρονιά στον ΠΑΣ Λαμία, τη σχέση του με τον προπονητή Μιχάλη Γρηγορίου αλλά και για πολλά άλλα που αφορούν το ελληνικό ποδόσφαιρο, μίλησε ο Πάρης Ανδράλας.

Για το πως πέρασε η φετινή του χρονιά στον ΠΑΣ Λαμία, τη σχέση του με τον προπονητή Μιχάλη Γρηγορίου αλλά και για πολλά άλλα που αφορούν το ελληνικό ποδόσφαιρο, μίλησε ο Πάρης Ανδράλας.

Είναι ο άνθρωπος που βρίσκεται δίπλα στον Μιχάλη Γρηγορίου και είναι και αυτός ένας από τους βασικούς συντελεστές της φετινής επιτυχίας του ΠΑΣ Λαμία. Ο λόγος για τον Πάρη Ανδράλα, τον βοηθό προπονητή της «κυανόλευκης» ομάδας ο οποίος βρισκόμενος καλεσμένος στο Star Κεντρικής Ελλάδας και στην εκπομπή «90 Λεπτά Χωρίς Καθυστερήσεις» σχολίασε τη φετινή χρονιά τόσο της ομάδας του όσο και γενικά της ελληνικής SuperLeague 1.

Για το τι ένιωσε με τον ΠΑΣ Λαμία φέτος:

«Θεωρώ ότι αυτό το πεντάμηνο ήταν ένα μαγικό πεντάμηνο. Μία ομάδα η οποία ήταν χαμηλά στη βαθμολογία με δύσκολο πρόγραμμα και δεν είχε κάνει ούτε μία νίκη στις δέκα πρώτες αγωνιστικές. Σε όλα αυτά έγινε η πλήρης ανατροπή με την έλευση του κ. Γρηγορίου. Είναι ο άνθρωπος που ενέμπνευσε τους ποδοσφαιριστές, είναι ο άνθρωπος που άλλαξε τα πάντα. Την καθημερινότητα, την προπόνηση και την νοοτροπία που θα πρέπει να έχουν οι ποδοσφαιριστές. Από εκεί και πέρα ο τρόπος παιχνιδιού του ΠΑΣ Λαμία καθόριζε η ομάδα η δική μας τα παιχνίδια, πιέζοντας αρκετά ψηλά, έχοντας τις γραμμές πιο κοντά, είχαμε τη μπάλα στα πόδια και όλα αυτά έφεραν νίκες και χάρες και νομίζω πως δίκαια η ομάδα σώθηκε δύο αγωνιστικές πριν τελειώσει το πρωτάθλημα και αγωνιστικά. Είναι τιμή για εμένα να βρίσκομαι δίπλα στον Γρηγορίου και πρέπει να τον ευχαριστήσω και το έχω ξαναπει πως είναι ο καλύτερος Έλληνας προπονητής. Από εκεί και πέρα οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι και οι πρωταγωνιστές έκαναν πολύ μεγάλη προσπάθεια και είχαν μία πολύ καλή νοοτροπία. Και στα άσχημα και στα θετικά αποτελέσματα έδειξαν ότι είχαν καλή νοοτροπία, τη σωστή και διαχειριστήκαμε καλά το αποτέλεσμα το άσχημα αποτέλεσμα αν και ήταν ελάχιστα αυτά. Επίσης και η διοίκησης της ομάδας η οποία από την πρώτη ημέρα που ήρθαμε στη Λαμία ήταν πολύ κοντά μας και με μεταγραφές το Γενάρη αλλά και στην καθημερινότητα, δεν είναι μόνο οι μεταγραφές, αλλά είναι οι άνθρωποι που σου δείχνουν ζεστασιά και είναι στην καθημερινότητα κοντά σου.»

Απόδοση δηλώσεων: LamiaSports.com

Δείτε τι συνέχεια των δηλώσεων εδώ

Διαβάστε επίσης

Back to top button