Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Στη διάθεση του Μαρτίνς ο Μπουχαλάκης!

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης θα είναι στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για το ντέρμπι της Κυριακής (17/4, 21.30) εναντίον του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο. #slgr #olympiacosfc #panathinaikosfc #Μπουχαλάκης #playoffs #slgrinterwetten

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης θα είναι στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για το ντέρμπι της Κυριακής (17/4, 21.30) εναντίον του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο.

Ο Ολυμπιακός αναμετράται την Κυριακή (17/4, 21.30) με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League Interwetten.

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα είναι σε θέση να υπολογίζει στον Ανδρέα Μπουχαλάκη, ο οποίος έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που ένιωσε στο φιλικό κόντρα στη Σαχτάρ και αναμένεται να βρίσκεται στην αποστολή. Το πιθανότερο είναι να μην πάρει θέση βασικού και να χρησιμοποιηθεί αν αυτό κριθεί απαραίτητο.

Από εκεί και πέρα, και ο Γκάρι Ροντρίγκες που υποβλήθηκε σε επέμβαση σκωληκοειδίτιδας έχει ξεκινήσει προπονήσεις και λογικά θα μπει στην αποστολή που θα ανακοινώσει το Σάββατο (16/4) ο Πορτογάλος προπονητής. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής των «ερυθρόλευκων» που να είναι αμφίβολος, όλοι προπονούνται χωρίς προβλήματα ενόψει του ντέρμπι στη Λεωφόρου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο +11 από τον ΠΑΟΚ μετά από 29 παιχνίδια.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button