Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Σημαντική εβδομάδα για τον ΠΑΟΚ!

Με ιδανικό τρόπο ολοκληρώθηκε η σεζόν στον ΠΑΟΚ, με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά τώρα η διοίκηση είναι υποχρεωμένη να πάρει μία σειρά από σημαντικές αποφάσεις.

Με ιδανικό τρόπο ολοκληρώθηκε η σεζόν στον ΠΑΟΚ, με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά τώρα η διοίκηση είναι υποχρεωμένη να πάρει μία σειρά από σημαντικές αποφάσεις.

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κατακτήσει το όγδοο Κύπελλο Ελλάδας στην ιστορία του, όμως από σήμερα είναι υποχρεωμένος να κοιτάξει την επόμενη σεζόν.

Στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο καλούνται να πάρουν μία σειρά από αποφάσεις σχετικά με το ποδοσφαιρικό τμήμα, την στελέχωση του ρόστερ και να ξεκαθαρίσει το θέμα του Πάμπλο Γκαρσία.

Το πρώτο ζήτημα που είναι προς επίλυση είναι εκείνο του τεχνικού διευθυντή, με τον Ιβάν Σαββίδη να έχει αναλάβει προσωπικά τη συγκεκριμένη υπόθεση. Τις τελευταίες μέρες ακούστηκε έντονα το όνομα του Ιγκόρ Κορνέεφ, με τον οποίο φέρεται να έχει συζητήσει αρκετά ο Ιβάν Σαββίδης και στη Ρωσία θεωρούν δεδομένη τη συμφωνία μεταξύ των δύο ανδρών.

Ο Κορνέεφ, εκτός από ρωσικά, μιλά, άπταιστα αγγλικά, ισπανικά, ολλανδικά, έχει γνωριμίες με μέλη της οικογένειας Σαββίδη και γνωρίζει εξαιρετικά τις αγορές της Ισπανίας και της Ολλανδίας.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν περιπτώσεις παικτών που βρίσκονται στην ομάδα και ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το μέλλον τους. Δύο από αυτές είναι του Μπάμπα και του Κρμέντσικ. Επίσης, υπάρχουν οι δανεικοί που επιστρέφουν (Μπίσεσβαρ και Εσίτι), ενώ η προετοιμασία για την επόμενη σεζόν θα γίνει επί ολλανδικού εδάφους.

Τέλος, η διοίκηση καλείται να ξεκαθαρίσει το θέμα του Πάμπλο Γκαρσία, καθώς όλο αυτό το διάστημα υπάρχουν διάφορες φήμες για την παρουσία του Ουρουγουανού προπονητή στον «ασπρόμαυρο» πάγκο. Αυτή τη στιγμή ο Γκαρσία δεν είναι 100% σίγουρο ότι θα συνεχίσει και την επόμενη χρονιά, αλλά μένει να ξεκαθαριστεί από τον Ιβάν Σαββίδη που συνεχάρη μέσω βίντεοκλήσης του Κυπελλούχους Ελλάδας.

πηγή: bwinSport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button