Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Τα ατού του Παναθηναϊκού

Ο προσεχής αντίπαλος του ΠΑΣ Λαμία, Παναθηναϊκός, δεν έχει μέχρι στιγμής θετικά αποτελέσματα στις εκτός έδρας αναμετρήσεις του στο πρωτάθλημα.

Aυτό όμως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να εφησυχάσει τους ποδοσφαιριστές του Μπάμπη Τεννέ, οι οποίοι καλούνται να προασπίσουν όσο μπορούν την έδρα τους και να παλέψουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Οι “πράσινοι” έχουν κάποια ατού στο παιχνίδι τους που πρέπει να προσέξουν οι “κυανόλευκοι” το Σάββατο. Η επιθετική τους γραμμή έχει σημειώσει 6 γκολ , με το παθητικό να γράφει 5. Ο τρόπος λειτουργίας της ομάδας του Μαρίνου Ουζουνίδη χαρακτηρίζεται από το πρέσινγκ και τη γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας.

Αυτό δεν το καταφέρνουν πάντα , καθώς αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα ορισμένες φορές, αλλά είναι σίγουρα ο τρόπος με τον οποίο επιθυμεί ο Μαρίνος Ουζουνίδης να αγωνίζονται οι παίκτες του.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό της ομάδας είναι ότι δεν έχει κάποιον βασικό εκτελεστή σε αυτές τις πρώτες επτά αγωνιστικές. Πέντε διαφορετικούς σκόρερ έχει να παρουσιάσει το “τριφύλλι” με τους Μολίνς, Βιγιαφάνιες,Τσάβεζ,Χίλιεμαρκ και Άλτμαν να έχουν βρει το δρόμο προς τα δίχτυα.

Αυτό μπορεί να μεταφραστεί ως πολυφωνία στην επίθεση, παρόλο που η συγκομιδή είναι φτωχή και τα έξι γκολ στην επίθεση είναι λίγα. Ωστόσο όμως , το γεγονός αυτό δείχνει πως δεν πρέπει με τίποτα να εφησυχαστούν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ, καθώς μπορούν να πάθουν τη ζημιά απ’ τον οποιονδήποτε.

Λουντ και Βιγιαφάνιες είναι οι πιο επικίνδυνοι παίκτες, αφού είναι διεισδυτικοί και μπορούν να απειλήσουν με όλους τους τρόπους.

Στην άμυνα οι “πράσινοι” δέχονται δύσκολα γκολ (5) με τον Μολέντο να αποτελεί τον “βράχο” της οπισθοφυλακής και τους υπόλοιπους να τον πλαισιώνουν.

 

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button