Άλλα αθλήματα

MotoGP: Ducati – Μίλερ μαζί και το 2022

Η Ducati ανακοίνωσε ότι ανανέωσε το συμβόλαιο του Τζακ Μίλερ για την επόμενη σεζόν

Η Ducati ανακοίνωσε ότι ανανέωσε το συμβόλαιο του Τζακ Μίλερ για την επόμενη σεζόν

Ο Τζακ Μίλερ διανύει την πρώτη του σεζόν με την εργοστασιακή ομάδα της Ducati και παρά το μέτριο ξεκίνημα, με τις δύο διαδοχικές νίκες του έχει μπει για τα καλά στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Ο Αυστραλός αναβάτης ανήκει στην οικογένεια της Ducati από το 2018 και φέτος ανέβηκε στην εργοστασιακή ομάδα, μαζί με τον Φραντσέσκο Μπανάια. Όμως, παρότι ο Μπανάια είχε διετές συμβόλαιο, η συμφωνία με τον Μίλερ ήταν μονοετής με δυνατότητα ανανέωσης.

Η ανανέωση αυτή έγινε και λίγες ημέρες πριν από τον εντός έδρας αγώνα της Ducati στο Μουτζέλο ο Γενικός Διευθυντής της ιταλικής ομάδας Τζίτζι Νταλ’Ινια έκανε την ανακοίνωση: «Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε ότι θα συνεχίσουμε με τον Μίλερ το 2022. Σε αυτήν την πρώτη του σεζόν ο Μίλερ έδειξε σπουδαίο ταλέντο, επαγγελματισμό και ισχυρή αποφασιστικότητα. Πήρε δύο σημαντικές νίκες σε διαφορετικές συνθήκες ύστερα από ένα δύσκολο ξεκίνημα στη σεζόν. Είναι ένας από τους αναβάτες που γνωρίζει και καταλαβαίνει καλύτερα την Desmosedici GP για να εκμεταλλεύεται όλες τις δυνατότητές της σε κάθε συνθήκη, όπως απέδειξε η πρόσφατη επιτυχία του στο LeMans. Ο στόχος μας παραμένει η κατάκτηση του τίτλου και πιστεύουμε ότι με τον Τζακ και τον Πέκο θα είμαστε ανάμεσα στους πρωταγωνιστές το 2022»

Η Ducati έχει ανανεώσει και με τον -προς το παρόν τραυματία- Χόρχε Μαρτίν για το 2022. Ο Ζοάν Ζαρκό, που οδηγεί την άλλη μοτοσικλέτα της Pramac έχει επίσης μονοετές συμβόλαιο αλλά και αυτός αναμένεται να ανανεώσει σύντομα.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button