ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου για ΠΑΣ Λαμία, γηπεδικό και ΕΠΣ Φθιώτιδας! (vid)

Στην εκπομπή του Star Κεντρικής Ελλάδας, «Βήμα για όλους» βρέθηκε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου ο οποίος πήρε θέση για αρκετά θέματα.

Στην εκπομπή του Star Κεντρικής Ελλάδας, «Βήμα για όλους» βρέθηκε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου ο οποίος πήρε θέση για αρκετά θέματα.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία, Πανουργιά Παπαϊωάννου βρέθηκε στην εκπομπή «Βήμα για όλους», σχολιάζοντας τόσο τη φετινή χρονιά της ομάδας, όσο και το γηπεδικό που «κρατάει πίσω» τον σύλλογο της Φθιώτιδας σε αρκετά θέματα.

Επίσης, ο ισχυρός άνδρας της Λαμίας παραδέχθηκε πως η μείωση του μπάτζετ στην αρχή της σεζόν είχε ως αποτέλεσμα να αποτύχει το αγωνιστικό πλάνο, παρόλο αυτά τον Δεκέμβριο με τις κατάλληλες κινήσεις η χρονιά σώθηκε μέσω ενός ποδοσφαιρικού θαύματος!

Μίλησε για τις συζητήσεις που έχει η διοίκηση του ΠΑΣ με ποδοσφαιριστές για την ανανέωση της συνεργασίας τους, ενώ τόνισε το πόσο σημαντική οικονομική ενίσχυση είναι τα χρήματα που θα μπουν στα ταμεία της ομάδας από το στοίχημα και το τηλεοπτικό συμβόλαιο.

Τέλος, ο μεγαλομέτοχος της «κυανόλευκης» ΠΑΕ αναφέρθηκε και στις εκλογές της ΕΠΣ Φθιώτιδας που έχουν οριστεί για τις 28 Ιουνίου, υπογραμμίζοντας ότι θέλει μία Ένωση που θα έχει ως προτεραιότητά της το καλό του φθιωτικού ποδοσφαίρου και του ΠΑΣ Λαμία, ως εκπροσώπου του νομού στις μεγάλες κατηγορίες. Σε αντίθετη περίπτωση ο Παπαϊωάννου δήλωσε πως δεν θα διστάσει αν χρειαστεί να είναι ακόμη και υποψήφιος πρόεδρος.

Δείτε το βίντεο του starsports.gr:

 

πηγή: Star Κεντρικής Ελλάδος/ Βήμα για Όλους / Starsports.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button