Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Στη Βαλένθια ο Μπορδαλάς!

Η Βαλένθια ήρθε σε συμφωνία με τη Χετάφε - δεν πληρώνει το 1.500.000 της ρήτρας, αλλά θα παραχωρήσει παίκτες - και ο Χοσέ Μπορδαλάς αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία των «νυχτερίδων».

Η Βαλένθια ήρθε σε συμφωνία με τη Χετάφε – δεν πληρώνει το 1.500.000 της ρήτρας, αλλά θα παραχωρήσει παίκτες – και ο Χοσέ Μπορδαλάς αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία των «νυχτερίδων».

Στη Βαλένθια θα συνεχίσει την καριέρα του ο Χοσέ Μπορδαλάς σύμφωνα με την Cadena Cope. Ο 57χρονος Ισπανός προπονητής, ο οποίος αποχώρησε από τη Χετάφε και το όνομά του συνδέθηκε και με την ΑΕΚ, αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία των «νυχτερίδων».

Η Βαλένθια δεν πλήρωσε στη Χετάφε το 1.500.000 ευρώ, ποσό που αντιστοιχούσε στη ρήτρα που υπήρχε στο συμβόλαιο του Ίβηρα, αλλά δεσμεύτηκε να παραχωρήσει παίκτες στην ομάδα της Μαδρίτης.

Το «φλερτ» της Βαλένθια με τον Μπορδαλάς δεν γεννήθηκε τις τελευταίες μέρες. Εδώ και δύο χρόνια αποτελούσε τον διακαή πόθο. Στο παρελθόν έχει καθίσει στους πάγκους των Αλαβές, Αλκορκόν, Έλτσε, Αλκογιάνο, Έρκουλες, Αλικάντε. Ανέλαβε τη Χετάφε το 2016, την ανέβασε στην Primera και τις πρώτες σεζόν την είχε στην πρώτη δεκάδα (8η, 5η και 8η θέση).

Αυτήν που τελείωσε την Κυριακή δεν τα πήγε καλά, αλλά κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή (15η θέση).

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button