Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Στην Ελλάδα ο Κασάμι… αλλά όχι για τον Ολυμπιακό!

Ο Παϊτίμ Κασάμι είναι ένα από τα ονόματα που έχουν απασχολήσει αρκετά τον Ολυμπιακό.

Ο Παϊτίμ Κασάμι είναι ένα από τα ονόματα που έχουν απασχολήσει αρκετά τον Ολυμπιακό.

Έχει αγωνιστεί στο παρελθόν ο Κασάμι στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, αλλά οι δρόμοι τους είχαν χωρίσει. Το όνομά του έχει «παίξει» σε τουλάχιστον δύο μεταγραφικές περιόδου.

Ο Ολυμπιακός είχε ενδιαφερθεί για τον έμπειρο μέσο πέρσι, όποτε και είχε θέματα ο παίκτης με τη Σιόν. Όμως τελικά δεν προχώρησε η περίπτωσή του, καθώς εκείνη την περίοδο είχε πει «όχι» ο Πέδρο Μαρτίνς.

Με τον Κασάμι να φεύγει από τη Σιόν και να συνεχίζει στην Ελβετία και συγκεκριμένα τη Βασιλεία. Εκεί όπου έκανε μία καλή σεζόν και ήταν από τους καλύτερους παίκτες του πρωταθλήματος.

Για αυτό και το όνομά του συζητιέται έντονα, αφού και στην Ιταλία ακούστηκε πως η Φιορεντίνα τον έχει στη λίστα της.

Για την ώρα ο Κασάμι είναι στην Ελλάδα…

Όμως όχι για τον Ολυμπιακό, ήρθε στη χώρα μας μαζί με την οικογένειά του για να περάσει τις καλοκαιρινές του διακοπές. Του αρέσει η Ελλάδα, για αυτό άλλωστε και ήταν μεγάλη δική του επιθυμία να επιστρέψει στον Ολυμπιακό. Όμως ο Μαρτίνς πίστευε πως δεν ταιριάζει στο στιλ παιχνιδιού που θέλει για την ομάδα και για αυτό δεν πραγματοποιήθηκε η επιστροφή του στους «ερυθρόλευκους».

Οπότε ούτε τώρα φαίνεται πως θα υπάρξει κάποια εξέλιξη με τον Ολυμπιακό και στην Ελλάδα είναι απλά για τις διακοπές του…

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button