ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Τα δεδομένα για Λαμία και Ντέλετιτς!

«Φωτιά» στα μεταγραφικά του ΠΑΣ Λαμία και κυρίως στην περίπτωση του Μίλος Ντέλετιτς ήρθε να βάλει ρεπορτάζ από Αθήνα μεριά.

«Φωτιά» στα μεταγραφικά του ΠΑΣ Λαμία και κυρίως στην περίπτωση του Μίλος Ντέλετιτς ήρθε να βάλει ρεπορτάζ από Αθήνα μεριά.

Η περίπτωση του Μίλος Ντέλετιτς για τον ΠΑΣ Λαμία είναι μία αρκετά περίεργη και δύσκολη περίπτωση. Αναμφισβήτητα οι άνθρωποι της ομάδας και κατά συνέπεια και ο Μιχάλης Γρηγορίου θα ήθελαν εννοείται να κρατήσουν τον Σέρβο ποδοσφαιριστή και οι λόγοι είναι απλοί.

Από τον δεύτερο γύρο και έπειτα, ο Ντέλετιτς «πήρε από το χέρι» τον ΠΑΣ και μαζί με την «αναγεννημένη» Λαμία του Γρηγορίου την οδήγησε στην σωτηρία. Είχε 26 συμμετοχές, τις περισσότερες ως βασικός, έχοντας 6 γκολ και 4 ασίστ. Πρώτος σκόρερ της ομάδας και MVP στα περισσότερα παιχνίδια της.

Τα ρεπορτάζ τώρα από Λαμία, με το που τελείωσε η σεζόν τόνιζαν πως δύσκολα θα παραμείνει στην ομάδα. Από τη μία το εξαιρετικό πρωτάθλημα που έκανε και από την άλλη η κατάσταση με τον δανεισμό του από την ΑΕΚ και τα χρήματα που παίρνει, έκαναν την παραμονή του στον «κυανόλευκο» σύλλογο σχεδόν αδύνατη.

Παρόλο αυτά, σήμερα τα αθηναϊκά ρεπορτάζ αναφέρουν πως ο Σέρβος δεν θα συνεχίσει στην ΑΕΚ όπου και ανήκει και ο πιθανότερος προορισμός του είναι η Λαμία! Μάλιστα, ορισμένα από τα δημοσιεύματα υπογραμμίζουν πως ο ποδοσφαιριστής ίσως παραμείνει ως δανεικός στην ομάδα της Φθιώτιδας, όμως υπάρχει το ενδεχόμενο να μείνει ελεύθερος και να έρθει ως μεταγραφή στον ΠΑΣ Λαμία.

Η περίπτωσή του παραμένει δύσκολη καθώς όπως φημολογείται ήδη έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων κυρίως της Τουρκίας, άρα το που θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ντέλετιτς είναι στο χέρι του…

Διαβάστε επίσης

Back to top button