Γ' ΕθνικήΠοδόσφαιρο

Φιλική ήττα για τον Μαγνησιακό από τον Α.Ο Τρικάλων! (vid)

Ο πρώτος αντίπαλος του Αστέρα Σταυρού στον 2ο όμιλο της Γ΄Εθνικής, ο Μαγνησιακός ηττήθηκε σε φιλική αναμέτρηση από τον Α.Ο Τρικάλων.

Ο πρώτος αντίπαλος του Αστέρα Σταυρού στον 2ο όμιλο της Γ΄Εθνικής, ο Μαγνησιακός ηττήθηκε σε φιλική αναμέτρηση από τον Α.Ο Τρικάλων.

Ο Μαγνησιακός αντιμετώπισε στα Τρίκαλα τον ΑΟ Τρίκαλα για το τρίτο φιλικό του παιχνίδι, όπου γνώρισε την ήττα με 4-3.

Ο προπονητής της ομάδας Θάνος Θεοδώρου είχε την ευκαιρία να κάνει διάφορες δοκιμές σε πρόσωπα και συστήματα, χρησιμοποιώντας 22 συνολικά παίκτες που κατέβαλαν φιλότιμη προσπάθεια αλλά σίγουρα έχουν μεγάλα περιθώρια βελτίωσης.

Ο Μαγνησιακός άνοιξε το σκορ στο 35ο λεπτό με πέναλτι που κέρδισε ο Τασιούλης και αξιοποίησε ο Μπέικος. Όμως πριν ολοκληρωθεί το α’ μέρος βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-1 από την εύστοχη κεφαλιά του Αλεξίου στο 40’ και το πέναλτι του Ν. Σκόνδρα στο 44’.

Ο τελευταίος έκανε και το 3-1 με ατομική ενέργεια στο 58’. Ο Μαγνησιακός μείωσε στο 70’ με τον Κέκια να βρίσκει στόχο στο σουτ που επιχείρησε, αλλά στο 84’ πάλι ο Ν. Σκόνδρας «βρήκε» δίχτυα για το 4-2. Η ομάδα της Μαγνησίας δεν το έβαλε κάτω, συνέχισε να προσπαθεί και στο 88’ ο Καρμαγάλος έβγαλε τη σέντρα και ο Ζαρκαδής με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 4-3.

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Κοντοστάθης, Χριστίδης, Ελέζι, Σιάτρας, Βέρτζος, Καλτσουνάς, Γαλανόπουλος, Μπέικος, Σταμάτης, Τασιούλης, Σιώμος. Στην επανάληψη έπαιξαν και οι: Ράπτης, Τόγιας, Κρανιάς, Κέκιας, Καρμαγάλος, Βαρελόπουλος, Τρίμης, Ζαρκαδής, Αϊντίνι, Ζέρβας, Κουτσός.

πηγή: GoalPost.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button