Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Σιμόες: «Χαρούμενος για τον κόσμο που μας πίστεψε και τον προπονητή»

Ο Πορτογάλος κεντρικός μέσος Αντρέ Σιμόες ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης-πρόκρισης της ΑΕΚ επί της Κλαμπ Μπριζ (3-0), σκοράροντας δύο τέρματα.

Η δήλωση του 28χρονου Αντρέ Σιμόες στην κάμερα της Nova: «Ήταν χωρίς αμφιβολία το καλύτερο παιχνίδι μου, φέτος αποφάσισα να βρίσκομαι πιο κοντά στην αντίπαλη περιοχή και τα πήγα αρκετά καλά απόψε. Δεν ήταν καθόλου εύκολο παιχνίδι, η Κλαμπ Μπριζ είναι δυνατή ομάδα, η διαφορά με τον πρώτο αγώνα είναι ότι τότε παρά τα σουτ που κάναμε δεν καταφέραμε να σκοράρουμε, ενώ σήμερα δοκιμάσαμε και σημειώσαμε τρία τέρματα.

Νομίζω το κλειδί της νίκης ήταν η πίεση στο κέντρο, ο Γαλανόπουλος, ο Μάνταλος και εγώ συνεργαστήκαμε και μαρκάραμε καλά. Είμαι χαρούμενος για τον κόσμο που μας πίστεψε και τον προπονητή μας, είμαστε πλέον στους ομίλους και πρέπει να προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατόν. Παίξαμε απέναντι σε μια δυνατή και γρήγορη ομάδα, από ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, τα καταφέραμε και δείξαμε ότι πιστεύουμε στον εαυτό μας.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά στην καριέρα μου που σημειώνω δύο τέρματα στο επόμενο παιχνίδι, αλλά υπόσχομαι ότι δεν θα είναι η τελευταία! Επόμενος στόχος, το χατ-τρικ…»

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button