Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Τα δίνει όλα» ο Περέα!

Στο κάκιστο ξεκίνημα της σεζόν 2019-20, επί Γιώργου Δώνη, μόνο ένας παίκτης ξεχώρισε: Ο Χουάν Χοσέ Περέα.

Στο κάκιστο ξεκίνημα της σεζόν 2019-20, επί Γιώργου Δώνη, μόνο ένας παίκτης ξεχώρισε: Ο Χουάν Χοσέ Περέα.

Τότε, ο Παναθηναϊκός έπρεπε να περιμένει την 5η αγωνιστική για να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη, αφού προηγουμένως είχε μείνει στο 1-1 με Λαμία-Ολυμπιακό και είχε χάσει από ΟΦΗ-Άρη.

Ο Χουάν Χοσέ Περέα, με τον αυθορμητισμό και τον ενθουσιασμό των μόλις 19 ετών που κουβάλαγε, έμπαινε ως αλλαγή και γινόταν αισθητός στις αντίπαλες άμυνες.

Ήταν, μάλιστα, καταλυτικός στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αφού κέρδισε πέναλτι και έβαλε δύσκολα στον Ρούμπεν Σεμέντο.

Συνολικά, ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός κατέγραψε 28 συμμετοχές με τη φανέλα του Παναθηναϊκού (οι 5 στο Κύπελλο), σημειώνοντας 3 γκολ και μοιράζοντας 1 ασίστ.

Τον Σεπτέμβριο του 2020, ο Περέα ανανέωσε μέχρι το 2022 με τον σύλλογο και παραχωρήθηκε δανεικός στον Βόλο.

Στην ομάδα της Μαγνησίας κατέγραψε αρκετές συμμετοχές, 31 σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, πετυχαίνοντας τον ίδιο αριθμό γκολ/ασίστ (3 και 1 αντίστοιχα).

Ο ίδιος δείχνει αρκετά ορεξάτος αυτές τις πρώτες ημέρες στο Κορωπί, ενώ ανάρτησε στο Instagram και την πρώτη του φωτογραφία πράσινης απόχρωσης από τις 18 Αυγούστου 2020.

Βάσει των πεπραγμένων του την προπέρσινη σεζόν στον Παναθηναϊκό, ο Περέα έπρεπε να δουλέψει περισσότερο για να δυναμώσει και να διαχειριστεί την όποια… αγαρμποσύνη έκρυβε η ηλικία του.

Ακόμα είναι πολύ νωρίς για περαιτέρω συμπεράσματα, όμως η διάθεσή του αποτελεί ένα συν στην προσπάθεια που κάνει για να πείσει τον νέο τεχνικό Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Το γεγονός ότι μπορεί να προσφέρει λύσεις είτε στις πτέρυγες είτε ως δεύτερος επιθετικός, ενδεχομένως να δίνει ένα μικρό αβαντάζ στον 21χρονο Κολομβιανό.

Έχει πολύ δρόμο μπροστά του, ενώ γνωρίζει κι ο ίδιος ότι ο ανταγωνισμός πρόκειται να γίνει μεγαλύτερος εν συγκρίσει με το 2019, όταν ανέλπιστα έκανε τη διαφορά στο ξεκίνημα της σεζόν.

Η αλήθεια είναι ότι η παρουσία του στον Βόλο δεν ήταν η καλύτερη δυνατή, εξ ου και ο «Γολγοθάς» που καλείται να ανέβει σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Έχει αρκετές συμπάθειες στο ελληνικό πρωτάθλημα ο Περέα, ωστόσο προς το παρόν μόνο τον Παναθηναϊκό έχει στο μυαλό του.

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button