Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Φέγενορντ ο Παυλίδης!

Στην μεταγραφική λίστα της Φέγενορντ ενόψει καλοκαιριού βρίσκεται ο Έλληνας επιθετικός Βαγγέλης Παυλίδης.

Στην μεταγραφική λίστα της Φέγενορντ ενόψει καλοκαιριού βρίσκεται ο Έλληνας επιθετικός Βαγγέλης Παυλίδης.

Την περίπτωση απόκτησης του Βαγγέλη Παυλίδη φέρεται να εξετάζει η Φέγενορντ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα ολλανδικών ΜΜΕ και πιο συγκεκριμένα του «vi.nl», ο διεθνής Έλληνας στράικερ βρίσκεται στην λίστα της ομάδας του Ρότερνταμ, με την περίπτωση του να εξετάζεται πολύ σοβαρά.

Αυτή τη στιγμή, στο ρόστερ της ομάδας του Ρότερνταμ υπάρχει ο Δανός Νικολάι Γιόργκενσεν, το συμβόλαιο του οποίου βαραίνει τον προϋπολογισμό της. Αυτό έχει σαν συνέπεια να αναζητείται φόρμουλα αποχώρησης του παίκτη. Στο σημείο αυτό είναι που μπαίνει στην εξίσωση η περίπτωση του Βαγγέλη Παυλίδη, για τον οποίο η Φέγενορντ έχει πολύ καλή άποψη, ωστόσο εμπόδιο για την πραγματοποίηση της μεταγραφής του αποτελεί το οικονομικό.

Πιο συγκεκριμένα η Φέγενορντ, δεν μπορεί να ικανοποιήσει τις οικονομικές απαιτήσεις που έχει η Βίλεμ, παρά το γεγονός ότι το συμβόλαιο του παίκτη ολοκληρώνεται σε έναν χρόνο και η περίπτωση να προχωρήσει το θέμα είναι πρώτα η Φέγενορντ να προχωρήσει σε πωλήσεις παικτών της.

Πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση από την Φέγενορντ φέρεται να είναι ο Μάρκος Σένεσι, ο οποίος αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας, με τις εμφανίσεις του να έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων. Την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο 22χρονος άσος κατέγραψε στο ενεργητικό του 37 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό 14 γκολ και 5 ασίστ.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button