ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Στο top-3 των γκολκίπερ του #slgrfantasy ο Επασί!

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ Λαμία, Ντεβίς Επασί βρίσκεται στο top-3 των γκολκίπερ του παιχνιδιού fantasy της Super League.

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ Λαμία, Ντεβίς Επασί βρίσκεται στο top-3 των γκολκίπερ του παιχνιδιού fantasy της Super League.

Το επίσημο παιχνίδι fantasy της Super League παρουσιάζει τους τρεις τερματοφύλακες που συγκέντρωσαν τους περισσότερους βαθμούς στο #slgrfantasy κατά τη διάρκεια του Πρωταθλήματος Super League Interwetten.

Ο Σωκράτης Διούδης, με 1581 βαθμούς, βρίσκεται στην κορυφή της λίστας. Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού συγκέντρωσε 340 βαθμούς από τους 34 αγώνες που αγωνίστηκε για πάνω από 59 λεπτά, 520 βαθμούς από τα 13 παιχνίδια με «μηδέν παθητικό», 282 βαθμούς από τις 94 αποκρούσεις, 100 βαθμούς από τις 2 αποκρούσεις πέναλτι, 399 βαθμούς από κλεψίματα ενώ έχασε 60 βαθμούς από τις 6 κίτρινες κάρτες που δέχθηκε.

Στη 2η θέση βρίσκεται ο Ζοσέ Σα του Ολυμπιακού με 1428 βαθμούς. Συγκέντρωσε τους περισσότερους βαθμούς (600) από τις 15 φορές που κράτησε ανέπαφη την εστία του ενώ έχασε μόλις 30 βαθμούς από τις 3 κίτρινες κάρτες που δέχθηκε.

Στην 3η θέση με τους τερματοφύλακες που συγκέντρωσαν τους περισσότερους βαθμούς βρίσκεται ο Ντέβις Επασί της Λαμίας με 1361 βαθμούς. Συγκέντρωσε 560 βαθμούς από τις 14 φορές με «μηδέν παθητικό» ενώ έχασε 20 βαθμούς από τις 2 κίτρινες κάρτες και 40 βαθμούς από αυτογκόλ.

*H λίστα με τους καλύτερους τερματοφύλακες του #slgrfantasy προέκυψε από τα στατιστικά δεδομένα των αγώνων και δεν αφορά τους καλύτερους τερματοφύλακες του Πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης

Back to top button