Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Προβάδισμα για Λέστερ, με τα γκολ στο Λονδίνο

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Καλημέρα, και καλά κέρδη σε όλους!

Η Σίτι δεν έχει αντίπαλο στην Αγγλία και το έδειξε και χθες το μεσημέρι κόντρα στην Γουέστ Χαμ καθώς επικράτησε με 2-1. Αυτή ήταν η 14η συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα, και η 20η σε όλες τις διοργανώσεις, και με τους 63 συνολικά βαθμούς βρίσκεται πρώτη και στο συν 13 από τους διώκτες της.

Στα χθεσινά αποτελέσματα είχαμε επίσης την μεγάλη νίκη της Γουέστ Μπρομ επί της Μπράιτον με 1-0, με τους φιλοξενούμενους να χάνουν 2 πέναλτι, που την κρατάει μέσα στο κόλπο της παραμονής. Στην Ελληνική Super League o Aπόλλων κέρδισε τον ΟΦΗ με 2-1 με τους Κρητικούς να κατρακυλάνε και άλλο στην βαθμολογία. Ενώ στην Τρίπολη ο Αστέρας πήρε μεγάλη νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει τέσσερα παιχνίδια. Στις 15:00 στο “Κ.Βικελίδης” Άρης-Ατρόμητος, στις 17:15 AEΛ-Παναιτωλικός και Λαμία-ΠΑΣ Γιάννενα ενώ στις 19:30 το μεγάλο παιχνίδι της ημέρας ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.

Δείτε εδώ όλα τα σημερινά προγνωστικά του in2sports

Στο σημερινό Κυριακάτικο πρόγραμμα στην Premier League έχουμε 5 αναμετρήσεις, την μάλλον αδιάφορη βαθμολογικά Κρίσταλ Πάλας να υποδέχεται την Φούλαμ που καίγεται για βαθμούς, την Τότεναμ να φιλοξενεί την Μπράιτον ενώ στο τελευταίο ματς χρονικά της ημέρας την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ να φιλοξενεί την προερχόμενη από 4 συνεχόμενες ήττες Λίβερπουλ.

Επίσης υπάρχουν και 2 ακόμα σημαντικές αναμετρήσεις για την μάχη της Ευρώπης τις οποίες θα αναλύσουμε στοιχηματικά. Στις 14:00 Λέστερ–Άρσνεαλ και στις 18:30 Τσέλσι– Μάντσεστερ Γ.

Στα # boNUs bets τρεις επιλογές από το σημερινό κουπόνι και οι τρεις από την Ελλάδα, την Super League και την Super League 2.

Διαβάστε εδώ τo πλήρες άρθρο και τις στοιχηματικές προτάσεις από το in2sports.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button