ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Η επαρχία αντεπιτίθεται: Μπαίνει και η Λαμία στο ποδόσφαιρο σάλας

Έρχεται ομάδα ποδοσφαίρου σάλας από τον Ερασιτέχνη ΠΑΣ Λαμία, όπως αποφασίστηκε στη συνεδρίαση της περασμένης Κυριακής, 23 Μαΐου, μαζί με γυναικεία ομάδα και τμήμα μπριτζ.

Έρχεται ομάδα ποδοσφαίρου σάλας από τον Ερασιτέχνη ΠΑΣ Λαμία, όπως αποφασίστηκε στη συνεδρίαση της περασμένης Κυριακής, 23 Μαΐου, μαζί με γυναικεία ομάδα και τμήμα μπριτζ. Το futsal επεκτείνεται και άλλο στην περιφέρεια και αυτό μονάχα προς όφελος του αθλήματος είναι, καθώς αποκτά ολοένα και περισσότερους φίλους.

Βλέπουμε, λοιπόν, ότι πέρα από το Ρέθυμνο, τη Σάμο, το Καρπενήσι και τη Λάρισα, μπαίνει και η Λαμία στη… μάχη, με την ελπίδα να δημιουργήσει ένα τμήμα, το οποίο θα αφήσει το δικό του αποτύπωμα στο αγαπημένο μας άθλημα. Όσοι περισσότεροι μπουν στο futsal, τόσο το καλύτερο, διότι η αποκέντρωση είναι ένα από τα στοιχήματα που θα πρέπει να κερδηθούν στο άμεσο και απώτερο μέλλον.

Εν αναμονή περισσότερων λεπτομερειών το προσεχές διάστημα και μακάρι να βρει περισσότερους μιμητές. Η επαρχία αντεπιτίθεται και αυτό σκορπάει πολλά χαμόγελα. Λαμία, καλωσήρθες στην οικογένεια της σάλας.

Η ανακοίνωση ανέφερε:

“Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής έκτακτη γενική συνέλευση του συλλόγου μέσω της πλατφόρμας zoom. Συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν τα παρακάτω:

1. Εγκρίθηκαν οι τροποποιήσεις του καταστατικού του σωματείου που προτάθηκαν από το Δ.Σ. για εναρμόνισή του με την ισχύουσα νομοθεσία.

2. Επικυρώθηκε η απόφαση του Δ.Σ. για ίδρυση τμημάτων ποδοσφαίρου γυναικών, ποδοσφαίρου σάλας (FUTSAL) και αγωνιστικού μπριτζ.

Επίσης έγινε ενημέρωση των μελών για τις δράσεις και τους στόχους του Δ.Σ”.

πηγή: FutsalHellas.com

Διαβάστε επίσης

Back to top button