Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Προτάθηκε και αρέσει στον Ιωνικό ο Μιλοσάβλιεβιτς!

Ιωνικός: Ο Σέρβος μέσος αποχώρησε από την ΑΕΛ και κάνει… γκελ στη Νίκαια!

Ιωνικός: Ο Σέρβος μέσος αποχώρησε από την ΑΕΛ και κάνει… γκελ στη Νίκαια!

Μετά από 3,5 χρόνια παρουσίας στην ΑΕΛ, ο Ράντομιρ Μιλοσάβλιεβιτς αποτελεί παρελθόν από τους «βυσσινί» και ο Ιωνικός βλέπει «ζεστά» την περίπτωση του!

Ο Σέρβος μέσος και αρχηγός της ομάδας του κάμπου, μπορεί να «τελείωσε» από τους Θεσσαλούς, ωστόσό αυτό δεν σημαίνει οτι θα ρίξει και… μαύρη πέτρα στη χώρα μας!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, o Mιλοσάβλιεβιτς έχει προταθεί στον Ιωνικό. Είναι μια από τις πάρα πολλές περιπτώσεις παικτών που έχουν προταθεί, αλλά ο Σέρβος δεν περνάει απαρατήρητος.

O 28χρονος μέσος με 108 συμμετοχές στη Super League 1 και 11 γκολ, είναι πολύ ψηλά στο ranking της μεταγραφικής λίστας του Δημήτρη Σπανού.

Είναι γνωστό οτι ο πρωταθλητής της Super League 2, θα κινηθεί για αρκετές προσθήκες, αφού από το ρόστερ της περσινής σεζόν, οι ποδοσφαιριστές που θα παραμείνουν δεν… πιάνουν διψήφιο νούμερο!

Oμάρ, Τσιριγώτης, Γκοτσούλιας, Πλατέλλας, Μάναλης, Ματσούκας είναι οι «σίγουροι». Για κάποιοι υπάρχουν σκέψεις παραμονής, ενώ ορισμένοι είναι δεδομένο οτι θα αποχωρήσουν, όπως ο Κάστρο του οποιου το συμβόλαιο δεν θα ανανεωθεί.

πηγή: Sportim.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button