ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Στην Εθνική Ενόπλων Προβυδάκης και Μαλισσόβας! / Σκόραρε ο αμυντικός της Λαμίας

Δύο εκπροσώπους έχει η Φθιώτιδα στην Εθνική Ενόπλων. Από τη μία ο Κώστας Προβυδάκης του ΠΑΣ Λαμία και από την άλλη ο Αλ. Μαλισσόβας του ΑΠΟ Αταλάντης.

Δύο εκπροσώπους έχει η Φθιώτιδα στην Εθνική Ενόπλων. Από τη μία ο Κώστας Προβυδάκης του ΠΑΣ Λαμία και από την άλλη ο Αλ. Μαλισσόβας του ΑΠΟ Αταλάντης.

Φιλικό αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου έδωσε χθες η ομάδα ποδοσφαίρου των Ενόπλων Δυνάμεων. Στην Εθνική, υπάρχουν δύο εκπρόσωποι της Φθιώτιδας, καθώς αγωνίζονται ο Κώστας Προβυδάκης, ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Λαμία αλλά και ο Λαμιώτης ποδοσφαιριστής Αλέξης Μαλισσόβας που αγωνίζεται στον ΑΠΟ Αταλάντης.

Ο αμυντικός της Λαμίας μάλιστα σκόραρε στη νίκη της Εθνικής με 2-1…

Διαβάστε το ρεπορτάζ του αγώνα:

Ένα ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι διεξήχθη στο δημοτικό στάδιο της Νεάπολης, με τον Ολυμπιακό Βόλου να φιλοξενεί την Εθνική Ενόπλων.

Οι «ερυθρόλευκοι» αν και προηγήθηκαν στο σκορ, ηττήθηκαν με 2-1, με τον Βασίλη Βούζα να δίνει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του.

Προπονητής της Εθνικής Ενόπλων είναι ο Κώστας Παχατουρίδης με βοηθό τον Αλβέρτο Παπαδάκη, ενώ ο Γιάννης Ζαλαώρας είναι ο προπονητής των τερματοφυλάκων.

Στο πρώτο ημίχρονο οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν στην πρώτη καλή στιγμή στο ματς να ανοίξουν το σκορ. Συγκεκριμένα, στο 6’ ο Κολέλα από το ύψος της περιοχής επιχείρησε το σουτ, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι του Σαμπάνη και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0.

Η Εθνική Ενόπλων έφτασε στην ισοφάριση στο 21’ με πλασέ του Προβυδάκη μέσα από την μικρή περιοχή μετά από σέντρα του Ταμπάκη από τα αριστερά.

Η Εθνική Ενόπλων ήταν καλύτερη του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο και έχοντας ευνοϊκό τον άνεμο απείλησε σε άλλες δύο περιπτώσεις την «ερυθρόλευκη» εστία.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι «ερυθρόλευκοι» ήταν πιο δραστήριοι, είχαν τον πλήρη έλεγχο και την κατοχή της μπάλας, έχασαν ευκαιρίες για γκολ, με αποκορύφωμα δύο δοκάρια σε σουτ των Σκοπελίτη στο 53′ και Κόλα στο 60′. Η Εθνική Ενόπλων κόντρα στη ροή του αγώνα σκόραρε στο 77’ και πήρε τη νίκη.

Ο Γεωργιόπουλος από τα δεξιά έκανε τη σέντρα και ο Βελισάρης με κεφαλιά νίκησε τον Ξενοδόχοφ, γράφοντας το 2-1.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Ολυμπιακός πίεσε για την ισοφάριση και έχασε τρεις καλές ευκαιρίες, δίχως όμως να έρθει το γκολ της ισοφάρισης.

Διαιτητής: Τασιόπουλος (Θεσσαλίας)

Βοηθοί: Α. Ανστασίου, Σφυρής (Θεσσαλίας)

4ος διαιτητής: Τσίντζας (Θεσσαλίας)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Λαδάς (35’ Κωνσταντίνου, 63’ Ξενοδόχοφ), Πέλκας (46’ Σκοπελίτης), Τσαγκαλίδης (46’ Μπουτζίκος), Παπακώστας (23’ λ.τρ. Χολέβας, 63’ Ν’ Κόα), Φιλίποβιτς (46’ Γιαννίτσης), Πατρώνης (46’ Ρόκας), Κολέλα (46’ Γκιοατά), Κατσούκης (46’ Κόλα), Ερέρα (46’ Βουκελάτος), Τζούριτς (37’ Μπέικος, 52’ Παπαδημητρίου), Βασιλούδης (46’ Νικλητσιώτης, 73’ Μπόλης).

ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΠΛΩΝ: Σαμπάνης, Κασαπίδης, Μπούζας, Οικονομόπουλος, Βουρνάζος, Μακροστέργιος, Προβυδάκης, Ν. Λαζαρίδης, Ταμπάκης, Ιωαννίδης, Μαλισσόβας. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Νεοκοσμίδης, Κονόμι, Γκουγκούλης, Βελισάρης, Αδάμ, Μανιδάκης, Βουγίδης, Γράφας, Γεωργιόπουλος, Ντόνας, Μπαρδάκης και Μακρής.

Πηγή: goalpost.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button