ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Στο top-3 των αμυντικών του #slgrFantasy ο Αντέτζο!

Ένας από τους τρεις κεντρικούς αμυντικούς του #slgrfantasy που ξεχώρισε φέτος, είναι ο Ντάνιελ Αντέτζο του ΠΑΣ Λαμία.

Ένας από τους τρεις κεντρικούς αμυντικούς του #slgrfantasy που ξεχώρισε φέτος, είναι ο Ντάνιελ Αντέτζο του ΠΑΣ Λαμία.

Το επίσημο παιχνίδι fantasy της Super League παρουσιάζει τους τρεις αμυντικούς που συγκέντρωσαν τους περισσότερους βαθμούς στο #slgrfantasy κατά τη διάρκεια του Πρωταθλήματος Super League Interwetten.

Ο Λίντσεϊ Ρόουζ, με 1257 βαθμούς, βρίσκεται στην κορυφή της λίστας. Ο αμυντικός του Άρη συγκέντρωσε 328 βαθμούς από τους 34 αγώνες που συμμετείχε (32 αγώνες για πάνω από 59 λεπτά και 2 αγώνες ως «αλλαγή»), 140 βαθμούς από τα 2 γκολ που σημείωσε, 680 βαθμούς από τα 17 παιχνίδια με «μηδέν παθητικό», 40 βαθμούς από κερδισμένο πέναλτι και 189 βαθμούς από τα 63 κλεψίματα ενώ έχασε 80 βαθμούς από τις 8 κίτρινες κάρτες και 40 βαθμούς από αυτογκόλ.

Στη 2η θέση βρίσκεται ο Ίνγκι Ίνγκασον του ΠΑΟΚ με 1159 βαθμούς. Συγκέντρωσε τους περισσότερους βαθμούς (350) από τα 5 γκολ που σημείωσε ενώ έχασε 70 βαθμούς από τις 7 κίτρινες κάρτες που δέχθηκε.

Στην 3η θέση με τους αμυντικούς που συγκέντρωσαν τους περισσότερους βαθμούς βρίσκεται ο Ντανιελ Αντέτζο της Λαμίας με 1079 βαθμούς. Συγκέντρωσε 560 βαθμούς από τις 14 φορές με «μηδέν παθητικό» ενώ έχασε 50 βαθμούς από τις 5 κίτρινες κάρτες.

*H λίστα με τους καλύτερους αμυντικούς του #slgrfantasy προέκυψε από τα στατιστικά δεδομένα των αγώνων και δεν αφορά τους καλύτερους αμυντικούς του Πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης

Back to top button