Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Ανανέωσε με την Χάιντουκ ο Λιβάγια!

Νέο πολυετές συμβόλαιο με τη Χάιντουκ Σπλιτ εμφανίζεται να υπέγραψε ο Μάρκο Λιβάγια σύμφωνα με τα κροατικά ΜΜΕ. Δεν πρόκειται να φύγει από το κροατικό πρωτάθλημα ο πρώην άσος της ΑΕΚ, καθώς σύμφωνα με τα ΜΜΕ της πατρίδας του, συμφώνησε με τη Χάιντουκ για την ανανέωση της συνεργασίας τους. Όπως αναφέρει δημοσιογράφος της ιστοσελίδας «germanijak.hr», ο Λιβάγια υπέγραψε ήδη "νέο πολυετές συμβόλαιο" κάτι που αναμένεται να επισημοποιηθεί προσεχώς και από τον σύλλογο του Σπλιτ. Ο 27χρονος επιθετικός είχε αποχωρήσει στα μέσα της σεζόν από την Ένωση με προορισμό τη Χάιντουκ, μετρώντας σε αυτό το εξάμηνο 17 συμμετοχές με 7 γκολ και 7 ασίστ.

Νέο πολυετές συμβόλαιο με τη Χάιντουκ Σπλιτ εμφανίζεται να υπέγραψε ο Μάρκο Λιβάγια σύμφωνα με τα κροατικά ΜΜΕ.

Δεν πρόκειται να φύγει από το κροατικό πρωτάθλημα ο πρώην άσος της ΑΕΚ, καθώς σύμφωνα με τα ΜΜΕ της πατρίδας του, συμφώνησε με τη Χάιντουκ για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Όπως αναφέρει δημοσιογράφος της ιστοσελίδας «germanijak.hr», ο Λιβάγια υπέγραψε ήδη “νέο πολυετές συμβόλαιο” κάτι που αναμένεται να επισημοποιηθεί προσεχώς και από τον σύλλογο του Σπλιτ.

Ο 27χρονος επιθετικός είχε αποχωρήσει στα μέσα της σεζόν από την Ένωση με προορισμό τη Χάιντουκ, μετρώντας σε αυτό το εξάμηνο 17 συμμετοχές με 7 γκολ και 7 ασίστ.

 

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button