Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Αρέσει στον Ιωνικό ο Καρτάλης… αλλα ο ίδιος δεν «ψήνεται»

Στη λίστα και ο χαφ του ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά δεν «ψήνεται» για Νίκαια.

Στη λίστα και ο χαφ του ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά δεν «ψήνεται» για Νίκαια.

Διψήφιο αριθμό ποδοσφαιριστών θα προσθέσει στο ρόστερ του ο Ιωνικός ενόψει Super League. Όπως έχει αποκαλύψει ήδη το Sportime, ονόματα που εξετάζονται είναι εκείνα του Νίκου Καρανίκα, Θανάση Γκαραβέλη και του Ράντομιρ Μιλοσάβλιεβιτς.

Παράλληλα, υπάρχουν επαφές με την ΑΕΚ για να αποκτηθούν ως δανεικοί οι Μίλος Ντέλετιτς, Χρήστος Αλμπάνης, Ανελ Σαμπανάτζοβιτς και Χρήστος Ιατρούδης. H μια περίπτωση πιο… δύσκολη από την άλλη!

Άλλη μια περίπτωση εξίσου σύσκολη για τους πρωταθλητές της Super League 2, o Αλέξανδρος Καρτάλης. Ο χαφ του ΠΑΣ Γιάννινα αρέσει στους Νικαιώτες, αλλά πολύ δύσκολα θα προχωρήσει.

Ο ΕλληνοΓερμανός μέσος είναι δεδομένο οτι θα αποχωρήσει από τον «Αγιαξ της Ηπείρου», ωστόσο πολύ δύσκολα θα κατηφορίσει στη Νίκαια.

Ψάχνεται περισσότερο για Γερμανία, περιμένοντας παράλληλα και τον Αργύρη Γιαννίκη, με τον τελευταίο να του έχει μεταφέρει οτι θα είναι στις επιλογές του και στην επόμενη «στάση» της προπονητικής του καριέρας.

O μεταγραφικός σχεδιασμός έχει τεθεί επί τάπητος και από την ερχόμενη εβδομάδα θα αρχίσουν να δρομολογούνται εξελίξεις όσον αφορά τις προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ.

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button