Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Αστέρας Τρίπολης: Η επιστροφή Αντζουλά και η επόμενη μέρα

Ανοιχτά μέτωπα με νεαρούς ποδοσφαιριστές έχει ο Αστέρας Τρίπολης και ένας εξ αυτών είναι ο Γιώργος Αντζουλάς.

Ανοιχτά μέτωπα με νεαρούς ποδοσφαιριστές έχει ο Αστέρας Τρίπολης και ένας εξ αυτών είναι ο Γιώργος Αντζουλάς. Ο τελευταίος είχε δοθεί δανεικός στην Κοζέντσα και επιστρέφει.

Τον Ιανουάριο το story ήταν λίγο-πολύ γνωστό. Είτε ο Αντζουλάς είτε ο Γιάννης Χριστόπουλος θα έπρεπε να πάει δανεικός. Ο πρώτος έφερε πρόταση, ο Αστέρας Τρίπολης την αποδέχτηκε και ο 21χρονος γύρισε έτσι στην Ιταλία. Πρώτη φορά πήγε στη Φιορεντίνα, έκανε ένα καλό όνομα και έτσι βρέθηκε προ μηνών η Κοζέντσα. Το deal περιελάμβανε και οψιόν αγοράς ύψους 600.000 ευρώ.

Χρειάστηκε λίγο χρόνο να προσαρμοστεί, έπαιξε σε δύο ματς και πήρε άλλα τρία στο φινάλε. Ενδιάμεσα ο τεχνικός της Κοζέντσα αποφάσισε να πάει με τους πιο έμπειρους στόπερ. Δεν του βγήκε, δέχτηκε κριτική και στο τέλος ξαναέπαιξε ο Έλληνας αμυντικός. Κάποιες εμφανίσεις του ήταν τόσο καλές που υπήρχε η πρόθεση να ενεργοποιηθεί η οψιόν. Από τη στιγμή που η Κοζέντσα υποβιβάστηκε, όμως, κάθε σκέψη σταμάτησε.

Ούτε η ομάδα θα μπορούσε στη Serie C να δώσει τόσα χρήματα, ούτε ο παίκτης ενδιαφέρεται να παίξει σε αυτό το επίπεδο. Υπήρξαν scouts κλαμπ της Serie B που τον έβαλαν στη λίστα τους, ενώ είναι σε ισχύ και το συμβόλαιο με τον Αστέρα. Έτσι οι δύο πλευρές θα τα βάλουν ξανά κάτω προσεχώς.

Παρεμπιπτόντως, δεν μπορεί κανείς να αποκλείσει το να παραμείνει στο ρόστερ με αναπροσαρμογή συμβολαίου (σ.σ. εκπνέει το επόμενο καλοκαίρι το υπάρχον) εάν πουληθεί ο Γιάννης Χριστόπουλος. Ο τελευταίος έχει δεχτεί πρόταση επέκτασης, προς το παρόν δεν έχει απαντήσει και το παλεύει μήπως βρει ομάδα στις Κάτω Χώρες. Γράφτηκε για τη Μπέρσχοτ και ίσως να μην είναι και η μοναδική. Η περίπτωσή του υπό προϋποθέσεις μπορεί να επηρεάσει αυτή του Αντζουλά. Για τον τελευταίο πάντα είναι πιθανό το να «σκάσει» ξανά κάτι από Ιταλία.

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button