Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Ελ Καντουρί!

Ο Μαροκινός μέσος του ΠΑΟΚ επέστρεψε και προπονείται σε κανονικούς ρυθμούς πλέον. #slgr #paokfc #ElKaddouri #season2022_2023

Ο Μαροκινός μέσος του ΠΑΟΚ επέστρεψε και προπονείται σε κανονικούς ρυθμούς πλέον. #slgr #paokfc #ElKaddouri #season2022_2023

Όπως ακριβώς αναμενόταν, ο Ομάρ Ελ Καντουρί μπήκε από σήμερα σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και εντάχθηκε στο γκρουπ του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Δικεφάλου, με τον Ομάρ Ελ Καντουρί να ξεπερνάει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του, ακολουθώντας κανονικά το πρόγραμμα της ομάδας.

Από την Τρίτη (9/8) οι «ασπρόμαυροι» θα… φουλάρουν, καθώς θα έχουν διπλό «ραντεβού» στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Όπως αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Νέα εβδομάδα, νέος προπονητικός κύκλος για τον ΠΑΟΚ που συνεχίζει την προετοιμασία του στη Νέα Μεσημβρία.

Μετά την ξεκούραση της Κυριακής (07.08) το ποδοσφαιρικό τμήμα επέστρεψε στη δράση και δούλεψε κυρίως στην τακτική σε ανασταλτικό και δημιουργικό τομέα. Οι ρυθμοί πρόκειται ν’ ανέβουν την Τρίτη (09.08) και την Τετάρτη (10.08) όπου το πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις.

Σε ό,τι αφορά στο ιατρικό δελτίο, ο Ράφα Σοάρες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Ομάρ Ελ Καντουρί έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του. Ο Γιάννης Μιχαηλίδης ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης.

Διαβάστε επίσης

Back to top button