Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Κύπελλο Ελλάδος: Το σημερινό πρόγραμμα «φωτιά»

Έξι αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της δεύτερης ημέρας, της 5ης φάσης του Κυπέλλου.

Το παιχνίδι του Ατρόμητου με τον Παναθηναϊκό (19:00 CosmoteSport2) είναι αυτό, το οποίο ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα της 5ης φάσης του Κυπέλλου.

Έξι αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της δεύτερης ημέρας, της 5ης φάσης του Κυπέλλου.

Η αναμέτρηση η οποία ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα, δεν είναι άλλη από το ματς του Ατρόμητου με τον Παναθηναϊκό, που θα γίνει στις 19:00 στο Περιστέρι.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, η οποία προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα στην Τρίπολη από τον Αστέρα θέλει πάση θυσία τη νίκη στο συγκεκριμένο παιχνίδι για να προχωρήσει στη διοργάνωση, αλλά και για ψυχολογικούς λόγους, ψάχνοντας παράλληλα την πρώτη της νίκη εκτός έδρας, στο γήπεδο όπου στις 6 Φεβρουαρίου του 2021 είχε κάνει την τελευταία… Σε πολύ δύσκολη θέση και η ομάδα του Γιώργου Παράσχου, η οποία προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από τον Ιωνικό και ψάχνει ένα… βάλσαμο για την τραγική πορεία της στο πρωτάθλημα.

Στις 17:15 ο Πανσερραϊκός υποδέχεται στις Σέρρες τον Βόλο και στις 15:00 η Ξάνθη τον Ιωνικό στα Πηγάδια. Την ίδια ώρα η Ηλιούπολη αντιμετωπίζει στην έδρα της την Λαμία. Νωρίτερα και πιο συγκεκριμένα στις 14:00 η Λευκίμμη υποδέχεται στην έδρα της τον Άγιο Νικόλαο, ενώ στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώνεται το πρόγραμμα στις 21:30 στην Πάτρα και στο «Κώστας Δαβουρλής» η Παναχαϊκή τίθεται αντιμέτωπη με τον Παναιτωλικό.

Οι αγώνες είναι νοκ άουτ και σε περίπτωση ισοπαλίας στην κανονική διάρκεια, θα υπάρξει παράταση και στην συνέχεια εφόσον χρειαστεί πέναλτι.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

14:00 ΑΕ Λευκίμμης – Άγιος Νικόλαος

15:00 Ηλιούπολη – Λαμία

15:00 Ξάνθη – Ιωνικός (CosmoteSport1)

17:15 Πανσερραϊκός – Βόλος (CosmoteSport 3)

19:00 Ατρόμητος – Παναθηναϊκός (CosmoteSport 2)

21:20 Παναχαϊκή – Παναιτωλικός (CosmoteSport1)

Διαβάστε επίσης

Back to top button