ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

ΠΑΣ Λαμία: Ο αριθμός των μεταγραφών και οι ανανεώσεις!

Ο σχεδιασμός του ΠΑΣ Λαμία για την επόμενη σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει και πρώτος στόχο της ομάδας είναι να κρατήσει τον φετινό της βασικό κορμό και στο νέο πρωτάθλημα.

Ο σχεδιασμός του ΠΑΣ Λαμία για την επόμενη σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει και πρώτος στόχο της ομάδας είναι να κρατήσει τον φετινό της βασικό κορμό και στο νέο πρωτάθλημα.

Παίκτες «βαρόμετρα» όπως ο Ντάνι Μπεχαράνο, ο Άνχελ Μαρτίνεθ, ο Άνταμ Τζανετόπουλος αλλά και ο Ταϊρόν έχουν ήδη ανανεώσει ενώ προτάσεις ανανεώσεις έχουν γίνει και σε άλλους σημαντικούς ποδοσφαιριστές για τη Λαμία, όπως για παράδειγμα ο Ντεβίς Επασί και ο Έλμαρ Μπιάρνασον.

Όπως διαβάσατε σε προηγούμενό μας άρθρο, πρώτος στόχος της Λαμίας είναι να ολοκληρωθούν οι ανανεώσεις έτσι ώστε να έχουν ένα πιο ξεκάθαρο τοπίο όταν θα προχωρήσουν για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.

Αν για παράδειγμα, ο Επασί απαντήσει αρνητικά στην πρόταση ανανέωσης που του έχει προτείνει η ΠΑΕ, τότε ο Μιχάλης Γρηγορίου και οι συνεργάτες του θα προχωρήσουν σίγουρα για την απόκτηση ενός βασικού τερματοφύλακα.

Όσο αφορά τώρα την άμυνα της Λαμίας, ίσως δούμε μία μεταγραφή κεντρικού αμυντικού, ενώ όπως όλα δείχνουν τα άκρα της άμυνας θα παραμείνουν ίδια, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Συνολικά τώρα, στην καλοκαιρινή μεταγραφική περιόδο η Λαμία αναμένεται να προχωρήσει σε 5 με 6 μεταγραφές, κάτι που είχε υπογραμμίσει στην τελευταία εκπομπή του Τρίο Μπελκάντο στο Ράδιο Λαμία, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

Όπως προαναφέραμε θα πρέπει να ολοκληρωθεί η διαδικασία με τις ανανεώσεις για να γνωρίζουμε σίγουρα τις μεταγραφικές κινήσεις που αναμένεται να κάνει η «κυανόλευκη» ομάδα. Αν θέλουμε να επικεντρωθούμε τώρα στις θέσεις που λογικά θα δούμε ενίσχυση, είναι σίγουρα ένα σέντερ φορ, ο οποίος λογικά θα έρθει για να πάρει θέση βασικού, ενώ η ομάδα χρειάζεται σίγουρα και δύο εξτρέμ από τη στιγμή που ο Γκαζαριάν αποχωρεί και η περίπτωση του Μίλος Ντέλετιτς θεωρείται αρκετά δύσκολη. Επιπροσθέτως, ενίσχυση θα έχουμε και στα χαφ με τη θέση του 10αριου και ενός 8αριού να έχουν προτεραιότητα.

Διαβάστε επίσης

Back to top button