Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Περιμένοντας τον Τικίνιο!

Στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Τικίνιο Σοάρες στον Ολυμπιακό, ο οποίος συνεχίζει την αναζήτηση για τη θέση του εξτρέμ.

Στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Τικίνιο Σοάρες στον Ολυμπιακό, ο οποίος συνεχίζει την αναζήτηση για τη θέση του εξτρέμ.

Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Τικίνιο Σοάρες.

Οι Πειραιώτες έχουν συμφωνήσει προφορικά με την πλευρά του Βραζιλιάνου επιθετικού, ο οποίος αναμένεται στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας να έχει υπογράψει το συμβόλαιο 2+1 ετών με τους «ερυθρόλευκους» και ετήσιες απολαβές που αγγίζουν το 1,5 εκατ. ευρώ.

Την τελευταία στιγμή η Σάο Πάολο και η Παλμέιρας φέρεται να επιχείρησαν το κόλπο γκρόσο στην υπόθεση του 30χρονου άσου, όμως εκείνος είχε λάβει την απόφαση να μετακομίσει στην Ελλάδα και να ντυθεί στα «ερυθρόλευκα».

Σημαντικό ρόλο στην έκβαση της υπόθεσης έπαιξε η παρουσία του Πέντρο Μαρτίνς, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τον ποδοσφαιριστή με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στην Γκιμαράες, και πλέον μετρούν αντίστροφα για την συνάντησή τους.

Ο Τικίνιο αναμένεται μετά τις υπογραφές με τους πρωταθλητές Ελλάδας να παραμείνει στην Ελλάδα μέχρι τις 15 Ιουνίου, όταν είναι προγραμματισμένη η έναρξη της προετοιμασίας για την επόμενη σεζόν.

Από εκεί και πέρα, οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε αναζήτηση ενός εξτρέμ, με τους Ενκουντού της Μπεσίκτας και Νέλσον της Άρσεναλ να είναι ψηλά στη σχετική λίστα.

Ωστόσο, τα δεδομένα και για τις δύο υποθέσεις δείχνουν πως δεν είναι εύκολες. Την ίδια στιγμή, στην Τουρκία ανέφεραν πως ο Φεγκουλί της Γαλατασαράι παραμένει ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού.

πηγή: bwinSport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button