Α΄ ΦθιώτιδαςΣτοίχημαΤοπικό Ποδόσφαιρο

Πάμε Κουβά: Με τα παιχνίδια της 9ης αγωνιστικής της Α΄Φθιώτιδας

«Χαμούλης» γίνεται και σε αυτή την αγωνιστική στην Α΄Φθιώτιδας με δυνατά παιχνίδια.

«Χαμούλης» γίνεται και σε αυτή την αγωνιστική στην Α΄Φθιώτιδας με δυνατά παιχνίδια.

Οι δύο πρωτοπόροι, Μαλεσίνα και Οπούντιος αγωνίζονται εκτός έδρας με την Α.Ε.Μ να έχει φαινομενικά πιο δύσκολο έργο από την ομάδα του Μαρτίνου.

Ας προχωρήσουμε όμως στα προγνωστικά μας για τα οποία ήρθατε σε αυτό το άρθρο.

ΠΕΛΑΣΓΙΑΚΟΣ – ΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ–> Μετά την ήττα από τον Οπούντιο, η Δάφνη θέλει πάση θυσία να επιστρέψει στις νίκες και να παραμείνει κοντά στην κορυφή. Απέναντι στον Πελασγιακό δεν πιστεύουμε πως θα αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα. Οπότε θα πάμε με το διπλό.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ – ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ–> Παιχνίδι στη Μεγάλη Βρύση για Ολυμπιακό και Οπούντιο, με την ομάδα του Μαρτίνου να προέρχεται από νίκη εντός έδρας κόντρα στη Δάφνη. Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει για την έκπληξη, αλλά δύσκολα θα μπορέσει να σταματήσει τον Οπούντιο. Οπότε θα πάμε με το διπλό.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΑΔΩΝ – ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ–> Ενδιαφέρον παιχνίδι στις Κομποτάδες, με τον Εθνικό να υποδέχεται τον Παρνασσό, ο οποίος συνεχώς ανεβαίνει. Ο Εθνικός προέρχεται από ένα παράξενο παιχνίδι με τη Στυλίδα, όπου αποκόμισε και κόκκινες κάρτες (Χαντζής και Χριστοφή). Έχουμε την εντύπωση ότι ο Παρνασσός θα πάρει τη νίκη έστω και δύσκολα. Οπότε θα πάμε με το διπλό και το goal-goal.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΛΑΡΥΜΝΑΣ – ΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ–> Και αυτό το ματς παρουσιάζει αρκετό ενδιαφέρον με δύο ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους. Έχει το προβάδισμα η Προοδευτική η οποία παίζει εντός έδρας, αλλά ο Άρης είναι πολύ επικίνδυνη ομάδα. Θα πάμε με το 1Χ.

ΑΤΑΛΑΝΤΗ – ΣΤΥΛΙΣ–> Με πολλές απουσίες, διότι είχε 3 κόκκινες κάρτες στο παιχνίδι με τον Εθνικό Κομποτάδων (Ντάμπος, Τσόντζωρας Θ., Κουφιώτης Κ.) η Στυλίδα θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Αταλάντη. Βλέπουμε νίκη του Α.Ο.Σ αλλά με δυσκολία. Οπότε θα πάμε με το διπλό και το goal-goal.

ΚΑΛΥΒΙΑ – ΜΑΛΕΣΙΝΑ 08–> Τελευταίο προγνωστικά στο πιο ενδιαφέρον ματς της αγωνιστικής. Η αήττητη Μαλεσίνα αντιμετωπίζει εκτός έδρας την έκπληξη της σεζόν Α.Ε Καλυβίων. Καλοδουλεμένες ομάδες και οι δύο, με μεγάλο ρόστερ και ικανούς ποδοσφαιριστές. Σίγουρα φαβορί είναι η Μαλεσίνα του Μάκη Ζαχαρόπουλου αλλά τα Καλύβια του Ηλία Μπακούμη δεν μπορείς να τα υποτιμήσεις. Θα πάμε με Χ2 και το goal-goal.

Διαβάστε επίσης

Back to top button