Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ο Βαζέχα αναλαμβάνει την ομάδα Β΄του Παναθηναϊκού!

Ο Παναθηναϊκός θα δημιουργήσει Β’ ομάδα, η οποία θα συμμετάσχει στη Super League 2 και ο Κριστόφ Βαζέχα θα είναι ο προπονητής.

Ο Παναθηναϊκός θα δημιουργήσει Β’ ομάδα, η οποία θα συμμετάσχει στη Super League 2 και ο Κριστόφ Βαζέχα θα είναι ο προπονητής.

Ο Παναθηναϊκός θα δημιουργήσει τη λεγόμενη Β’ ομάδα και θα αγωνιστεί στη Super League 2, με τον Κριστόφ Βαζέχα να αναλαμβάνει τα ηνία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sportime.gr, ο Πολωνός «θρύλος» του συλλόγου έχει ενημερωθεί ήδη, και βρίσκεται σε διαδικασία στελέχωσης των συνεργατών του, προκειμένου να είναι πανέτοιμος, όταν του δοθεί το οριστικό «ok».

Ο 57χρονος κόουτς έχει κάνει την κατάλληλη προεργασία και περιμένει να μάθει τις λεπτομέρειες για να πιάσει και επίσημα δουλειά.

Θυμίζουμε ότι φέτος ο Βαζέχα ξεκίνησε στον Ασπρόπυργο της Football League, ωστόσο κάθισε στον πάγκο για μόλις έξι ματς, με τους ποδοσφαιριστές πάντως, να μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για την συμπεριφορά του εντός και εκτός αποδυτηρίων.

Στο παρελθόν έχει εργαστεί επίσης σε Αιγάλεω, Φωκικό, Καλλιθέα, Φωστήρα, Ρουχ Χορζόφ και Σπάρτη, ενώ στον Παναθηναϊκό βρέθηκε ξανά ως βοηθός του Νίκου Νιόπλια τη σεζόν 2009-10.

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button