Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Θα διεκδικήσει τον Φορτούνη η Γαλατασαράι!

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός δεν έχει βγει από το μεταγραφικό... κάδρο της Γαλατά και θα πιέσει για την απόκτησή του ακόμα και ως δανεικός με μεγάλη ρήτρα.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός δεν έχει βγει από το μεταγραφικό… κάδρο της Γαλατά και θα πιέσει για την απόκτησή του ακόμα και ως δανεικός με μεγάλη ρήτρα.

Το ενδιαφέρον των τουρκικών ομάδων και κυρίως των Μπεσίκτας και Γαλατά το έχετε διαβάσει εδώ και μέρες για τον αρχηγό του Ολυμπιακού. Υπαρκτό το ενδιαφέρον και των δύο παρότι ακόμα και οι τελευταίες ενδείξεις – πληροφορίες έκαναν λόγο ότι δεν έχουν έρθει επίσημες προτάσεις.

Η Γαλατά από την πλευρά της δεν μπορεί να φτάσει στα περίπου 8 εκατ. ευρώ που ζητάει για αγορά ο Ολυμπιακός. Ωστόσο ο τουρκικός σύλλογος – που είναι και σε εκλογική περίοδο – θέλει να κυνηγήσει την υπόθεση με μία πρόταση δανεισμού με πολύ υψηλή ρήτρα αγοράς. Όπως έχει τονιστεί ξανά το βασικό εμπόδιο στην υπόθεση έχει να κάνει με το τι ζητάει ο Ολυμπιακός που κοστολογεί με το συγκεκριμένο ποσό τον ποιοτικό μεσοεπιθετικό του. O 28χρονος Κώστας Φορτούνης φέτος είχε 46 αγώνες με 9 γκολ και 13 ασίστ.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button