ΑκαδημίεςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Την «σκότωσε» ο Μιχόπουλος και τα λάθη!

Στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της SuperLeague K19, ο ΠΑΣ Λαμία υποδέχθηκε τον Αστέρα Τρίπολης στο ΔΑΚ Λαμίας «Αθανάσιος Διάκος».

Στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της SuperLeague K19, ο ΠΑΣ Λαμία υποδέχθηκε τον Αστέρα Τρίπολης στο ΔΑΚ Λαμίας «Αθανάσιος Διάκος».

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μιχόπουλο, ο Αστέρας Τρίπολης πέρασε από το «Αθανάσιος Διάκος» κερδίζοντας με 1-3 σκορ. Ο αρχηγός του Αστέρα πέτυχε και τα τρία γκολ της ομάδας του, εκμεταλλευόμενος τα αρκετά λάθη της άμυνας των γηπεδούχων.

Για τη Λαμία μείωσε ο Δαβής στο δεύτερο ημίχρονο με πλασέ μέσα από την περιοχή του Αστέρα.

Ρεπορτάζ: Λάμπρος Αρναούτογλου

Το ματς:

Στο 20΄είχαμε την πρώτη καλή ευκαιρία στο παιχνίδι, όταν ο Μιχόπουλος από τα δεξιά έκανε μία σέντρα σουτ, όπου ο Τρόπουλος βγήκε και μπλόκαρε, προλαβαίνοντας τον αντίπαλο επιθετικό.

Γενικά το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο δεν είχε τελικές φάσεις, μιας και οι δύο ομάδες αντιμετώπιζαν μεγάλο πρόβλημα ανάπτυξης.

Στο 21΄ο Λαμπρόπουλος από τα αριστερά πάτησε περιοχή, έκανε το σουτ αλλά Σγουρης έπεσε στη γωνία του και μπλόκαρε.

Ο Μιχόπουλος στο 27΄απείλησε ξανά, με σουτ από καλή θέση και μέσα από την περιοχή της Λαμίας, αλλά ο Τρόπουλος με διπλή προσπάθεια κατάφερε να μπλοκάρει και να κρατήσει το 0-0.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τις δύο ομάδες να παραμένουν στο 0-0.

Στην επανάληψη, ο Λάκης Παπανικολάου προχώρησε σε δύο γρήγορες αλλαγές, βάζοντας στο παιχνίδι τον Κοντονίκο και τον Αναγνωστόπουλο.

Δύο λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, η ομάδα του Αστέρα άνοιξε το σκορ με τον αρχηγός της. Ο Μιχόπουλος, ύστερα από ωραία ατομική ενέργεια, έκανε το πλασέ με τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα της Λαμίας για το 0-1.

Καταπληκτικό γκολ για τον Αστέρα στο 51΄. Ο Αντωνάκης, έβγαλε καταπληκτική κάθετη πάσα στον Μιχόπουλο, ο οποίος έφτασε απέναντι στον Τρόπουλο και με ωραίο πλασέ πάνω από τον τερματοφύλακα της Λαμίας έκανε το 0-2. Αυτό ήταν το δεύτερο γκολ για τον αρχηγό της Τρίπολης.

Στο 56΄η Λαμία μείωσε το σκορ. Ο Τρούμπουλος έκανε το σουτ μέσα από τη μικρή περιοχή του Αστέρα, ο Σγουρής απομάκρυνε αλλά ο Δαβής από κοντινή απόσταση έστειλε με πλασέ τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-2.

Λίγα λεπτά από τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού και στο 68΄γίνεται τραγικό λάθος στην άμυνα της Λαμίας με αποτελέσμα ο Μιχόπουλος να βρεθεί απέναντι στον Τρόπουλο. Ο αρχηγός του Αστέρα Τρίπολης, δεν αστόχησε και με δυνατό σουτ έγραψε το 1-3, πετυχαίνοντας μάλιστα και χατ-τρικ.

Το 1-3 δεν άλλαξε έως το τέλος του αγώνα, με τη Λαμία να γνωρίζει μία δίκαιη ήττα καθώς τα λάθη δεν της επέτρεψαν να διεκδικήσει κάτι παραπάνω. Έτσι, η ομάδα της Φθιώτιδας παρέμεινε στους 10 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ.

Οι αρχικές συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΣ Λαμία: Τρόπουλος, Πέτρου, Δερματάς, Πάντος, Σέντης, Τρούμπουλος, Δάβης, Τσιχλάκης, Τασιούλας, Λαμπρόπουλος, Μπαγινέτας

Αναπληρωματικοί: Τσιγκόπουλος,Αποστόλου, Μαργαρίτης, Κοντονίκος, Καλαμπαλίκης, Ρογάς, Αναγνωστόπουλος, Χυσκα

Αστέρας Τρίπολης: Σγουρής, Γουσέτης, Παπαδόπουλος, Θεοδωρίδης, Ντάικο, Γεωργακόπουλος, Ζουγλής, Ανανιάδης Κωστέας, Μιχόπουλος, Αντωνάκης

Αναπληρωματικοί: Χριστόπουλος, Προύντζος, Τσιράκης, Καραγιαννίδης, Ρουμπιές Μπάτσι, Φραγκιαδάκης, Καπέρδας, Λάσκαρης

Διαβάστε επίσης

Back to top button