Άλλα αθλήματαΜπάσκετ

Αποχωρεί από τη ΑΕΚ ο Λοτζέσκι!

Οι παίκτες της ΑΕΚ επέστρεψαν στις προπονήσεις αλλά όχι όλοι κάτι που σημαίνει ότι το πρόβλημα δε λύθηκε εξ ολοκλήρου αλλά θα αποφευχθούν τα χειρότερα.

Οι παίκτες της ΑΕΚ επέστρεψαν στις προπονήσεις αλλά όχι όλοι κάτι που σημαίνει ότι το πρόβλημα δε λύθηκε εξ ολοκλήρου αλλά θα αποφευχθούν τα χειρότερα.

Και τα χειρότερα για την ΑΕΚ θα είναι η μη συμμετοχή της ομάδας στη σειρά των αγώνων για την 3η θέση. Ως γνωστόν, οι παίκτες διαμαρτύρονται έντονα για την άσχημη οικονομική κατάσταση που τους έχει επηρεάσει αφού παραμένουν απλήρωτοι εδώ και μήνες. Η συνάντηση του Σαββάτου (29/5) με τον Μάκη Αγγελόπουλο δεν έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Φαίνεται ότι έχει χαθεί η επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Πάντως την Κυριακή (30/5) οι περισσότεροι παίκτες της ΑΕΚ επέστρεψαν στις προπονήσεις. Όμως υπήρχαν και τρεις απόντες και συγκεκριμένα οι Ντάριλ Μέικον, Κίνγκσλεϊ Μόουζες και Γιανίκ Μορέιρα. Και οι τρεις εξακολουθούν να απέχουν αφού θέλουν τα δεδουλευμένα τους από τη διοίκηση.

Έχει, λοιπόν, πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τι θα γίνει στην προπόνηση της Δευτέρας (31/5). Και αν οι τρεις παίκτες θα εξακολουθήσουν την αποχή τους ή θα επιστρέψουν στις προπονήσεις.

Παράλληλα ο Ματ Λοτζέσκι ενημέρωσε την ομάδα ότι θ’ αγωνιστεί μόνο σ’ έναν αγώνα ακόμα και στη συνέχεια θ’ αναχωρήσει για τις ΗΠΑ. Αν αγωνιστεί και σ’ αυτόν αφού δεν είναι σίγουρο ότι θα γίνει την Τετάρτη (2/6) όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί. Εκκρεμούν οι ενστάσεις του Προμηθέα που μπορεί να οδηγήσουν μακριά.

Υπενθυμίζουμε ότι αν η ΑΕΚ δεν εμφανιστεί στη σειρά τρων αγώνων για την 3η θέση τότε θα υποβιβαστεί στην Α2 Κατηγορία. Πάντως με την επιστροφή, έστω και των Ελλήνων παικτών στις εκδηλώσεις, αυτό το σενάριο απομακρύνεται. Προς το παρόν τουλάχιστον. Καθώς κανείς δε μπορεί να αποκλείσει, σε τέτοιες καταστάσεις, να υπάρξουν απρόβλεπτες εξελίξεις.

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button