Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Επιστροφή για τα Summer Camp του Ολυμπιακού!

Ο Ολυμπιακός δίνει ξανά… ζωή στο Summer Camp που πέρσι δεν έγινε λόγω της πανδημίας και οι πόρτες στο Ρέντη είναι έτοιμες να ανοίξουν στα παιδιά που θα πάρουν μέρος.

Ο Ολυμπιακός δίνει ξανά… ζωή στο Summer Camp που πέρσι δεν έγινε λόγω της πανδημίας και οι πόρτες στο Ρέντη είναι έτοιμες να ανοίξουν στα παιδιά που θα πάρουν μέρος.

Το Summer Camp θα γυρίσει ξανά στο Ρέντη και ο Ολυμπιακός έχει κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες. Για να λειτουργήσουν όλα όπως πρέπει.

Και με βάση πάντα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που ισχύουν για τον κορονοϊό.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Οι συνέπειες του κορονοϊού δεν επέτρεψαν τη διεξαγωγή του summer camp το καλοκαίρι του 2020 ωστόσο φέτος ο Ολυμπιακός επιστρέφει.

Με μέγιστη προτεραιότητα την υγεία των παιδιών και των οικογενειών τους και τηρώντας όλα τα απαραίτητα πρωτόκολλα προστασίας, το Olympiacos Summer Camp 2021 θα διεξαχθεί από τις 28 Ιουνίου έως και τις 2 Ιουλίου (Δευτέρα-Παρασκευή) στο Προπονητικό Κέντρο Ρέντη.

Ο Ολυμπιακός θα ακολουθήσει πιστά όλες τις νέες οδηγίες και τυχόν ανανεώσεις γύρω από το υγειονομικό πρωτόκολλο εφόσον ανακοινωθούν από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας στο προσεχές διάστημα.

Ημερήσιο πρόγραμμα
08.30 – 08.45 Αφίξεις αθλητών (σε μικρά γκρουπ)
09.00 – 14.15 Αθλητικές δραστηριότητες
14.30 – 14.45 Αναχώρηση (σε μικρά γκρουπ)

Τι είναι το summer camp

00:06 / 00:30
Ένα μεταβατικό πρόγραμμα προπόνησης για όλους τους νεαρούς ποδοσφαιριστές πριν τις καλοκαιρινές τους διακοπές με κύριο στόχο τη βελτίωση των ποδοσφαιρικών δεξιοτήτων.

Το summer camp υλοποιείται κυρίως από προπονητές της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, χωρίζεται σε προπονητικές μονάδες και παιχνίδια ενώ παράλληλα πραγματοποιούνται ειδικές προπονήσεις για τερματοφύλακες. Μια καλή ευκαιρία ώστε όλα τα παιδιά να αξιολογηθούν από την ακαδημία της ομάδας μας!

Επιπλέον δραστηριότητες

Beach Soccer και ποδοτένις
Το πρόγραμμα του summer camp θα περιλαμβάνει πρόγραμμα προπόνησης σε γήπεδο beach soccer με ειδικές ασκήσεις ενδυνάμωσης καθώς και ποδοτένις για την περαιτέρω βελτίωση της τεχνικής

Θεωρητικά μαθήματα
Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης θα πραγματοποιούνται θεωρητικά μαθήματα σχετικά με τη διατροφή, τους κανόνες του ποδοσφαίρου, την υγιεινή, την ανακύκλωση, το fair play και την ιστορία του Ολυμπιακού.

Επιπλέον Πληροφορίες και ενημέρωση:

Τηλέφωνο: +30 213 0104791
Δευτέρα έως και Παρασκευή (11:00-17:00)
Email: [email protected]

Διαβάστε επίσης

Back to top button