Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Παράσχος: «Είναι καλύτερη και πιο ποιοτική η Λαμία»

Ο Γιώργος Παράσχος σχολίασε το μπαράζ Λαμία-Βέροια, ενώ άφησε και αιχμές κατά του Θοδωρή Ζαγοράκη. #slgr #lamiafc #slgr2 #verianfc #Παράσχος #slgrinterwetten

Ο Γιώργος Παράσχος σχολίασε το μπαράζ Λαμία-Βέροια, ενώ άφησε και αιχμές κατά του Θοδωρή Ζαγοράκη.

Τις διαφορές που έχουν σημειωθεί στο ποδόσφαιρο, από την εποχή που εκείνος έπαιζε ως παίκτης, ανέλυσε ο Γιώργος Παράσχος στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στη συνέχεια μίλησε για το μπαράζ παραμονής/ανόδου στη Super League 1, ενώ εξέφρασε την πικρία του για τον τρόπο με τον οποίο απομακρύνθηκε από τον ΠΑΟΚ, μετά από ένα ματς στον πάγκο της ομάδας και αυτό στο στάδιο της προετοιμασίας επί προεδρίας Θοδωρή Ζαγοράκη.

«Λυπάμαι τα σημερινά παιδιά, γιατί τα πράγματα πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο. Η αγάπη που έλαβα και ο σεβασμός που υπήρχε στο πρόσωπό μου ήταν μοναδικός», ήταν το αρχικό σχόλιό του για την εξέλιξη του ποδοσφαίρου από την εποχή που ήταν εκείνος παίκτης.

Σχετικά με το χθεσινό μπαράζ μεταξύ της Λαμίας και τη Βέροιας, τόνισε: «Δεν υπήρχε τόσο μεγάλη διαφορά μεταξύ των ομάδων. Στο α’ μέρος έβλεπα ότι η Βέροια ήταν καλύτερη, παρότι η Λαμία είχε κάνει τρεις καλές ευκαιρίες στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο. Στο ημίχρονο ήταν καλύτερη η Λαμία και δεν έβγαλε αντίδραση η Βέροια. Ήταν δύο εντελώς διαφορετικά ημίχρονο. Η διαφορά κατηγορίας παίζει σημαντικό ρόλο μεταξύ των δύο ομάδων. Είναι καλύτερη και πιο ποιοτική η Λαμία. Είναι κρίμα για τον Λεβαδειακό και για τη Βέροια να μην ανεβαίνουν απευθείας στην πρώτη κατηγορία».

Στη συνέχεια, υπογράμμισε: «Αν θέλεις να κρατήσεις τους δύο ομίλους στη Β’ εθνική, να ανεβαίνουν και οι δύο ομάδες από τους ομίλους και να μην υπάρχει αυτό που είδαμε φέτος».

Ερωτηθείς για το πού έχει περάσει δύσκολα ως προπονητής: «Με στιγμάτισε. Ναι προπονητικά. Με γύρισε ξανά πίσω, για να κάνω πάλι το αγροτικό μου. Το έχει πει πολλές φορές. Είναι κάτι που με στιγμάτισε. Ήταν ίσως η χειρότερη στιγμή στην προπονητική μου καριέρα, ήταν το πέρασμά μου από εκεί. Ένα ματς πρόλαβα, στην Ξάνθη, και από εκεί και πέρα να συνεχίσω την καριέρα μου. Σου στοιχίζει κάτι τέτοιο. Όταν σε κρίνει και σε διώχνει από την προετοιμασία, πριν καν την τελειώσεις, δεν ήταν αυτό. Προτού παίξουμε στην Ξάνθη, ήξερα ότι ήταν στη Γαλλία και είχε κλείσει τον Φερνάντο Σάντος. Με πείραξε η συμπεριφορά του», ανέφερε.

Πηγή: sport-fm

Διαβάστε επίσης

Back to top button