Άλλα αθλήματα

Με επιτυχία ξεκίνησε την επαναδραστηριοποίησή του ο ΠΑΣΠ Λεωνίδας! (pics)

Πιο συγκεκριμένα το κολυμβητικό τμήμα συμμετείχε στους προκριματικούς περιφερειακούς αγώνες στην Λάρισα στις 22 Μαΐου με 5 κολυμβητές τους Παπανάγνου Φοίβη , Βλάχος Μιχάλης Αλεξάνδρα Κριτσόβα Αλεξίου Αριάδνη και Κουτρολίκο Ευθύμη..

Πιο συγκεκριμένα το κολυμβητικό τμήμα συμμετείχε στους προκριματικούς περιφερειακούς αγώνες στην Λάρισα στις 22 Μαΐου με 5 κολυμβητές τους Παπανάγνου Φοίβη , Βλάχος Μιχάλης Αλεξάνδρα Κριτσόβα Αλεξίου Αριάδνη και Κουτρολίκο Ευθύμη..

Οι αθλητές της Γεωργίας Χατζηγεωργίου παρόλη την αποχή τους από τις προπονήσεις λόγω του Ιού κατάφεραν όχι μόνο να βελτιώσουν τους ατομικούς τους χρόνους αλλά να πάρουν και προκρίσεις για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης Ανδρών Γυναικών εκτός από τις ηλικιακές κατηγορίες που ανήκουν. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να πούμε ότι μιλάμε για έφηβους και νεάνιδες από 14 έως 16 ετών που πλέον θα αγωνίζονται λόγω των επιδόσεών τους και στις κατηγορίες Ανδρών Γυναικών.

Σε συνέχεια αυτής της επιτυχίας στις 28-30 Μαΐου συμμετείχαν επίσης στο Διεθνές Κολυμβητικό Τουρνουά Ακρόπολις οι Παπανάγνου Φοίβη , Βλάχος Μιχάλης και Αλεξάνδρα Κριτσόβα καταφέρνοντας να μπει η Παπανάγνου στην τελική οκτάδα το Τουρνουά στο αγώνισμα των 1500 μέτρων και ο Βλάχος να πιάσει άλλο ένα όριο αγωνίσματος για τους πανελλήνιους αγώνες Ανδρών Γυναικών κολύμβησης και η Κριτσόβα να πιστοποιήσει την καλή της κατάσταση ενόψει των πανελληνίων.

Στα τμήματα των μαχητικών αθλημάτων ο Ευάγγελος Κούτρας με την ιδιότητα του ως Ομοσπονδιακός Προπονητής στο άθλημα του H2H (πάναθλον)) θα βρεθεί στην Τασκένδη του Ουζμπεκιστάν για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Το H2H (hand to hand) είναι αναγνωρισμένος κλάδος άθλησης στην Πάλη και άθλημα που αποτελεί πανομοιότυπο με το Παγκράτιο.

Ο σύλλογος μας παράλληλα προωθεί επίσης τη δημιουργία τμήματος Καράτε μιας και ο Καθηγητής φυσικής Αγωγής Κούτρας Ευάγγελος επειδή υπήρξε πρωταθλητής Ελλάδος στο άθλημα του Καράτε επιβραβεύθηκε με πτυχίο προπονητή Β κατηγορίας στο Καράτε και είναι ο μοναδικός στο Νομό Φθιώτιδας με αυτή την βαθμίδα προπονητή αλλά και με πέντε πτυχία προπονητή σε Μαχητικά Αθλήματα : Παγκράτιο , Πάλη , Καράτε , Ταεκβοντό και Τζούντο όντας και ο Διευθυντής της τελευταίας κρατικής Σχολής προπονητών της ΓΓΑ για το Παγκράτιο.

Ο σύλλογος στα πλαίσια της ανάπτυξης των μαχητικών αθλημάτων που αναπτύσσει ετοιμάζει σε συνεργασία με τον Δήμο Λαμιέων και την Περιφέρεια μεγάλες εκδηλώσεις των αθλημάτων αυτών τους επόμενους μήνες.

Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο κ Καραίσκο και τον Αντιδήμαρχο κ Φώσκολο γιατί με δικές τους άμεσες ενέργειες οι αθλητές του σωματείου μας κατάφεραν να κάνουν τα προβλεπόμενα rapid test για να συμμετέχουν σε όλα τα προαναφερόμενα πρωταθλήματα.

Τα γραφεία του συλλόγου στην οδό Παπαποστόλου 4 είναι ανοιχτά καθημερινά για να ενημερώνουν για τα τμήματα του συλλόγου.

Με εκτίμηση.

ΠΑΣΠ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button