FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Κατάπιε» πολλά χιλιόμετρα ο αρχηγός!(pics)

Μπορεί το 0-0 του ΠΑΣ Λαμία με τον Λεβαδειακό να μην είχε πολλά πράγματα να μας προσφέρει παρόλο αυτά ο αρχηγός της ομάδας, Κωνσταντίνος Μπουλούλης πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και άφησε υποσχέσεις για τη φετινή σεζόν.

Ο Τεννές ξεκίνησε το χθεσινό παιχνίδι με μία ενδεκάδα η οποία δεν είχε ξαναγωνιστεί έτσι ακριβώς όπως ήταν δομημένη. Βέβαια, το σύστημα δεν άλλαξε αλλά τα πρόσωπα που το συμπλήρωσαν ήταν εντελώς διαφορετικά.

Ένα από αυτό ήταν και ο Κωνσταντίνος Μπουλούλης, ο οποίος για πρώτη φορά φέτος τον είδαμε να παίζει ως δεξιός φουλ μπακ. Κατά το παρελθόν ο αρχηγός του ΠΑΣ Λαμία είχε αγωνιστεί ως δεξιός μπακ αλλά είχαμε αρκετό καιρό να τον δούμε να παίζει από εκείνη την πλευρά και πόσο μάλιστα όλη την πλευρά στο 3-4-3 του Τεννέ.

Το θέμα είναι ότι έδειξε ότι και σε εκείνη τη θέση να παίξει είναι εξαιρετικός. «Κατάπιε» άπειρα χιλιόμετρα, όταν έκανε επίθεση η ομάδα ήταν πάντα μπροστά να συμπληρώσει τους συμπαίκτες αλλά και όταν η Λαμία έκανε άμυνα τότε ήταν πάντα πίσω να «καλύψει» κενά και να δώσει βοήθειες στον Ασίγκμπα.

Εκτός αυτού, ήταν από τους δύο-τρεις ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν βγήκαν καθόλου από το παιχνίδι, έπαιξαν όλο το 90λεπτο και έδειξε πως βρίσκεται σε καταπλητική φόρμα, κάτι που μόνο ως ενθαρρυντικό μπορούμε να το εκλάβουμε.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button