Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Ρώτησε για Τουρκμέν η ΑΕΚ»

Η ΑΕΚ κινείται μεθοδικά για να κλείσει τα πολλά αγωνιστικά κενά της, έχοντας ως στόχο να ενισχύσει πρώτα την αμυντική της γραμμή.

Η ΑΕΚ κινείται μεθοδικά για να κλείσει τα πολλά αγωνιστικά κενά της, έχοντας ως στόχο να ενισχύσει πρώτα την αμυντική της γραμμή.

Η ΑΕΚ, λοιπόν, μετά τη συμφωνία με την Σάλτσμπουργκ για τη μεταγραφή του Αυστριακού τερματοφύλακα Στάνκοβιτς, φουλάρει και για αμυντικούς. Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Τουρκία η ΑΕΚ φέρεται να ρώτησε για τον 23χρονο στόπερ της Τραμπζονσπόρ, Χουσεϊν Τουρκμέν. Ο Τουρκμέν έχει ύψος 1,83μ. και συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2023 με την ομάδα του Τάσου Μπακασέτα. Φέτος είχε 11 συμμετοχές με την ομάδα του, ενώ είναι διεθνής με την Κ21 της Τουρκίας.

Το δημοσίευμα του 61saat αναφέρει: «Ο Χουσεΐν Τουρκμέν είναι ένα όνομα που ακούγεται πολύ στο μεταγραφικό παζάρι. Ο ίδιος πρόσφατα άλλαξε μάνατζερ και αυτός κινείται πολύ ενεργά. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αλάνιασπορ, η Γκετζέπε και η Σίβασπορ ενδιαφέρονται για τον ίδιο από την Τουρκία, ενώ από το εξωτερικό η ΑΕΚ έχει ρωτήσει την Τράμπζονσπορ πληροφορίες για τον νεαρό αμυντικό. Θα μπορούσαν να υπάρξουν διαπραγματεύσεις με την ελληνική ομάδα τις επόμενες ημέρες».

Η ΑΕΚ γενικά έχει προχωρήσει τις επαφές της για στόπερ, έχοντας πιο ψηλά στη λίστα της κάποιες άλλες περιπτώσεις, ψάχνοντας για στόπερ ηγέτη.

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button