Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Διαγόρας: «Οι Β’ ομάδες της SL1 να ξεκινήσουν από τα χαμηλότερα πρωταθλήματα κι αν αξίζουν ας ανέβουν στη SL2»

Αντίδραση από τον Διαγόρα Ρόδου για την προοπτική συμμετοχής Β' ομάδων των Big4 στη Superleague 2, κάνοντας λόγο για αλείωση της λειτουργίας και δομής του πρωταθλήματος.

Αντίδραση από τον Διαγόρα Ρόδου για την προοπτική συμμετοχής Β’ ομάδων των Big4 στη Superleague 2, κάνοντας λόγο για αλείωση της λειτουργίας και δομής του πρωταθλήματος.

Στην ανακοίνωσή της η ομάδα της Ρόδου αναφέρει πως:

«H Π.Α.Ε. Γ.Σ. Διαγόρας 1905 σχετικά με την πρόταση συμμετοχής β’ ομάδων της Super League 1 στη Super League 2, δηλώνει την αντίθεση της, καθώς είναι βέβαιη η αλλοίωση της λειτουργίας και δομής της σημερινής Super League 2 για τις υπόλοιπες ΠΑΕ, που συμμετέχουμε και αγωνιζόμαστε σε αυτήν με πολύ κόπο και πολλές θυσίες. Αναγνωρίζουμε κι επιβραβεύουμε την φιλοσοφία της πρότασης, καθώς μέσα από τις β’ μάδες θα αναδειχθούν ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές, που θα μπορέσουν να αποκτήσουν τις απαιτούμενες εμπειρίες και που την κατάλληλη στιγμή θα ενταχθούν στις πρώτες τους ομάδες.

Είναι κάτι που εφαρμόζεται και αποδίδει σε μεγάλες ποδοσφαιρικά ευρωπαϊκές χώρες. Προτείνουμε οι β’ ομάδες να ξεκινούν την συμμετοχή τους από τα χαμηλότερα πρωταθλήματα και αν το αξίζουν, να κερδίζουν την άνοδο τους. Θα είναι πιο δίκαιο και ίσως πιο ουσιαστικό, στην γενικότερη προσπάθεια αναβάθμισης του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο Διαγόρας είναι η πρώτη ΠΑΕ που καταθέτει την αντίθεση της στο αρχικό σχέδιο για τις Β΄Ομάδες και κάνει την πρόταση της, θεωρώντας δεδομένο ότι το ίδιο θα κάνουν και άλλες ΠΑΕ της Super League 2».

Διαβάστε επίσης

Back to top button