Νέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Με αυτούς έρχεται Λαμία ο Ατρόμητος!

Δείτε την αποστολή του Ατρομήτου για τον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΣ Λαμία.

Με τη μεσημεριανή προπόνηση του Σαββάτου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής της Superleague ΣΟΥΡΩΤΗ με αντίπαλο τη Λαμία στο Δ.Α.Κ.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Νταμίρ Κάναντι ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα που θα ξεκινήσει στις 16.00.

Την αποτελούν οι εξής 19 ποδοσφαιριστές: Μέγιερι, Μπρούνο, Καρασαλίδης, Μούγιακιτς, Ενσικουλού, Κιβρακίδης, Σάκιτς, Ούμπιδες, Ρισβάνης, Ουάρντα, Χατζηισαϊας, Κουλούρης, Θεοδωράκης, Μπουσούλατζιτς, Μάντσον, Κωτσόπουλος, Νάτσος, Κόρτ και Κατράνης.

apostoli site

Με την ανακοίνωση της αποστολής η ομάδα αναχώρησε για την πόλη της Φθιώτιδας.

Οι παίκτες που δεν επιλέχθηκαν στην αποστολή για τον αγώνα θα προπονηθούν το πρωί της Κυριακής στο Μαζαράκη με τον γυμναστή αποκατάστασης, Γιώργο Πήδουλα.

*Οι ενοχλήσεις που ένιωθε τις τελευταίες μέρες ο Ρόλαντ Ουγκράι οδήγησαν το ιατρικό επιτελείο της ομάδας με επικεφαλής τον κ. Πισκοπάκη να προχωρήσει σε αρθροσκοπικό καθαρισμό της ποδοκνημικής του διεθνή Ούγγρου ποδοσφαιριστή. Η επέμβαση πραγματοποιήθηκε χθες με επιτυχία και από σήμερα ο Ουγκράι ξεκινάει άμεσα πρόγραμμα αποθεραπείας προκειμένου να είναι και πάλι έτοιμος για τις υποχρεώσεις της ομάδας. Η επάνοδός του υπολογίζεται σε 4 με 6 βδομάδες.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button