ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Επέλεξε Ατρόμητο ο Νίκος Βέργος!

Παίκτης του Ατρομήτου είναι από σήμερα ο Νίκος Βέργος, ο οποίος αγωνίστηκε για ένα εξάμηνο στον ΠΑΣ Λαμία την περασμένη σεζόν.

Παίκτης του Ατρομήτου είναι από σήμερα ο Νίκος Βέργος, ο οποίος αγωνίστηκε για ένα εξάμηνο στον ΠΑΣ Λαμία την περασμένη σεζόν.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Ατρόμητου για την απόκτηση του Νίκου Βέργου έχει ως εξής:

Τέταρτη μεταγραφή για την ομάδα μας εν όψει της σεζόν 2023/24.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την απόκτηση του Νίκου Βέργου με ελεύθερη μεταγραφή από τη Βόλφσμπεργκερ, υπογράφοντας συμβόλαιο για τα επόμενα δύο χρόνια.

O 27χρονος (13/1/96) αγωνίζεται ως επιθετικός και άρχισε την πορεία του από το Κιλκίς και το 2009 αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό, που τον ενέταξε στις Ακαδημίες του και το 2013 σε ηλικία μόλις 17 ετών πραγματοποίησε το ντεμπούτο του, ενώ το 2014 αγωνίστηκε με την ομάδα του σε επίπεδο Champions League και συγκεκριμένα στην αναμέτρηση κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Από το 2015 έως το 2018 αγωνίστηκε ως δανεικός στην Έλτσε (2015/16), στη δεύτερη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης (2016/17) και στη Βάσας (2017/18) και τον Αύγουστο 2018 αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό για να ακολουθήσει ο δανεισμός στην ισπανική Χέρκουλες (2020).

Το καλοκαίρι του 2020 αποκτήθηκε από τον Παναιτωλικό στον οποίο παρέμεινε για δύο χρόνια και χάρη στις εμφανίσεις του πήρε μεταγραφή στην αυστριακή Βόλφσμπεργκερ. Ολοκλήρωσε τη φετινή σεζόν στη Λαμία με την οποία πέτυχε τέσσερα γκολ, βοηθώντας τα μέγιστα στην παραμονή της στην κατηγορία.

«Ραντεβού στο γήπεδο να οδηγήσουμε τον Ατρόμητο όσο πιο ψηλά γίνεται»

Μετά την ολοκλήρωση και του τυπικού σκέλους της συμφωνίας, ο Νίκος Βέργος μίλησε στο atromitosfc.gr: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που όλα κύλησαν ομαλά και είμαι πλέον παίκτης του Ατρόμητου. Ήταν κάτι που πραγματικά ήθελα πολύ και ο Ατρόμητος ήταν ένας βασικός λόγος για να επιστρέψω μόνιμα στην Ελλάδα, καθώς προσφέρει πολύ καλές συνθήκες δουλειάς για κάθε ποδοσφαιριστή και οι βλέψεις του είναι πάντα υψηλές.

Θέλω να ευχαριστήσω τον νέο μου προπονητή, τον Κρις Κόλμαν, για την εμπιστοσύνη και φυσικά τον πρόεδρο, κ. Γιώργο Σπανό και τον Τεχνικό Διευθυντή, Γιάννη Αγγελόπουλο, που έδειξαν πόσο πολύ ήθελαν να ολοκληρωθεί αυτή η μεταγραφή και να έρθω στο Περιστέρι.

Πλέον, ο στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα μας να έχει μια πετυχημένη σεζόν, ειδικότερα φέτος που είναι τα 100ά μας γενέθλια και αυτό αποτελεί ένα έξτρα κίνητρο για όλους μας, προκειμένου να κάνουμε χαρούμενο και τον κόσμο μας.

Τώρα δίνουμε το ραντεβού μας στο γήπεδό μας, με τον κόσμο μας για να οδηγήσουμε τον Ατρόμητο όσο πιο ψηλά γίνεται!».

Διαβάστε επίσης

Back to top button