Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Tintaamarilla: «Συμφώνησε με την ΑΕΚ ο Αραούχο»

Τα Ισπανικά μέσα κάνουν λόγο για συμφωνία ΑΕΚ – Λας Πάλμας για την υπόθεση του Αραούχο.

Τα Ισπανικά μέσα κάνουν λόγο για συμφωνία ΑΕΚ – Λας Πάλμας για την υπόθεση του Αραούχο.

Ο Τσίνο φαίνεται πως τα έχει βρει σε όλα με την ΑΕΚ, όσον αφορά τις απολαβές του και το χρονική διάρκεια του συμβολαίου του, αλλά θα πρέπει οι Κιτρινόμαυροι να έρθουν σε συμφωνία με την Λας Πάλμας.

Το ισπανικό «tintaamarilla» αναφέρεται στο ενδιαφέρον των «κιτρινόμαυρων» για τον Αραούχο και υποστηρίζει πως «ο Αραούχο επιστρέφει στην ΑΕΚ».

Διαβάστε αναλυτικά το συγκεκριμένο δημοσίευμα:

«Είναι ένα κλασικό θέμα στα ελληνικά ΜΜΕ. Το καλοκαίρι πλησιάζει και το όνομα του Σέρχιο Αραούχο επανεμφανίζεται ξανά, καθώς οι Έλληνες τον συνδέουν με ένα νέο συμβόλαιο με την ΑΕΚ. Τα ελληνικά ΜΜΕ εμφανίζουν μάλιστα τον “Τσίνο” στην πρώτη σελίδα των εφημερίδων τους.

Η τελευταία πληροφορία είναι για μία προσπάθεια από την ΑΕΚ να αγοράσει τον Αργεντινό από την Λας Πάλμας. Η ΑΕΚ έστειλε απεσταλμένο για να παρουσιάσει μία πρόταση ύψους δύο εκατ. ευρώ για την αγορά του παίκτη που είναι σύμβολο για τους οπαδούς της ομάδας. Ο Αραούχο έχει τον ρόλο του αρχηγού στην Λας Πάλμας και έχει ξεκινήσει διακοπές, ενώ δουλεύει για να είναι έτοιμος για τη σεζόν που έρχετια.

«Θέλει να επιστρέψει και να πανηγυρίσω την άνοδο με τους οπαδούς της Λας Πάλμας», είχε πει ο Αραούχο λίγο μετά την ολοκλήρωση της χρονιάς 2020-21. Με τα κίτρινα ο Αραούχο έχει 150 ματς και 46 γκολ».

πηγή: aek1964.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button