Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

FIFA και UEFA βρίσκονται ξανά στην Αθήνα – Ποιους έστειλαν και με ποιο σκοπό

Στην Αθήνα βρίσκεται αντιπροσωπεία των FIFA και UEFA για επαφές με την ΕΠΟ με στόχο υλοποίηση της ολιστικής μελέτης.

Στην Αθήνα βρίσκεται αντιπροσωπεία των FIFA και UEFA για επαφές με την ΕΠΟ με στόχο υλοποίηση της ολιστικής μελέτης.

Η αντιπροσωπεία αποτελείται από τον Επικεφαλής Διακυβέρνησης της FIFA, Ρολφ Τέινερ, που στο παρελθόν έχει αναλάβει αποστολές σε χώρες που υπήρξαν προβλήματα με κυβερνητικές παρεμβάσεις στο ποδόσφαιρο, τον Επικεφαλής Εθνικής Διακυβέρνησης και Παγκόσμιων Θεσμών της UEFA, Λούκας Νίκολα, τον νομικό και κανονιστικό εμπειρογνώμονα της UEFA, Γιάν Χάφνερ και τον Mάριο Γεωργίου από το τμήμα Εθνικών Ομοσπονδιών της UEFA.

Aπό τις ιδιότητές τους είναι φανερό ότι οι απεσταλμένοι θα ασχοληθούν με το κείμενο της ολιστικής μελέτης που θα πρέπει να ετοιμαστεί για να περάσει από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, που θα συνεδριάσει στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου, και στη συνέχεια να τεθεί προς ψήφιση στη Γενική Συνέλευση της 25ης Ιουνίου.

Είναι πολύ πιθανό η αντιπροσωπεία των FIFA/UEFA, που θα αναχωρήσει από την Αθήνα την Πέμπτη 3 Ιουνίου, να έχει συνάντηση και με εκπροσώπους της κυβέρνησης. Υπενθυμίζεται ότι στα μέσα Μαϊου είχαν έρθει στην Αθήνα ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας της UEFA Κέβιν Λαμούρ, ο διευθυντής εθνικών ομοσπονδιών, Ζόραν Λάκοβιτς και το μέλος της διεύθυνσης Εθνικών Ομοσπονδιών Μάριος Γεωργίου.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button