Άλλα αθλήματαΜαχητικά αθλήματα

Fightmag: «Στην εμβληματική πόλη της Λαμίας το GAMMA European Championship»

Για πέντε ημέρες, η πόλη της Λαμίας θα φιλοξενήσει 400 αθλητές από 30 ευρωπαϊκές χώρες στο πλαίσιο μίας τεράστιας διοργάνωσης MMA, το «Gamma European Championship».

Για πέντε ημέρες, η πόλη της Λαμίας θα φιλοξενήσει 400 αθλητές από 30 ευρωπαϊκές χώρες στο πλαίσιο μίας τεράστιας διοργάνωσης MMA, το «Gamma European Championship».

Τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσει μία από τις μεγαλύτερης διοργανώσεις αγώνων ΜΜΑ, Μικτών Πολεμικών Τεχνών θα έχει η πόλη της Λαμίας.

Από τις 29 Σεπτεμβρίου έως 3 Οκτωβρίου η πρωτεύουσα της Φθιώτιδας θα «γεμίσει» με γυναίκες και άνδρες μαχητές απ΄όλη την Ευρώπη που θα προσφέρουν θέαμα… και δράση!

Τη διοργάνωση των αγώνων έχει αναλάβει η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης

Διαβάστε τι αναφέρει το www.fightmag.com.au για τη διοργάνωση που θα πραγματοποιηθεί στη Λαμία:

Η εμβληματική πόλη Λαμία της Ελλάδας, πρόκειται να φιλοξενήσει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα GMAMA Senior MMA από τις 29 Σεπτεμβρίου έως τις 3 Οκτωβρίου. Η εκδήλωση θα συγκεντρώσει άνδρες και γυναίκες αθλητές από τις Ευρωπαϊκές Εθνικές Ομοσπονδίες της GAMMA για να συμμετάσχουν σε 16 τάξεις βάρους σε δύο τμήματα για πέντε ημέρες ανταγωνισμού. Τα τμήματα θα είναι MMA και πρόσφατα προστέθηκε Striking MMA.

Το GAMMA European Senior MMA Championship είχε αρχικά προγραμματιστεί να διεξαχθεί στην Πράγα, αλλά λόγω των συνεχιζόμενων περιορισμών ως αποτέλεσμα του COVID-19, αποφασίστηκε να επανατοποθετηθεί ο διαγωνισμός στη Λαμία.

«Είχαμε μεγάλη εμπιστοσύνη στους συνεργάτες μας στην Πράγα, αλλά η GAMMA έπρεπε να κινηθεί αποφασιστικά για να διασφαλίσει ότι οι αθλητές μας από την Ευρώπη είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν σε ηπειρωτικό επίπεδο το 2021. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε έναν ισχυρό συνεργάτη στην Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης να ανεβάσουμε και να οργανώσουμε το πρώτο μας Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα », δήλωσε ο Πρόεδρος της GAMMA Alexander Engelhardt.

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης Στέργιος Λεωνάκης είπε: «Γνωρίζουμε ότι οι αθλητές έχουν φαγούρα για διαγωνισμό και με την έγκριση του Υπουργείου Αθλητισμού της Ελλάδας, χαιρόμαστε που μπορούμε να υποστηρίξουμε την κοινότητα των μικτών πολεμικών τεχνών σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Είμαστε βέβαιοι ότι θα φιλοξενήσουμε μια ασφαλή και επιτυχημένη εκδήλωση για όλους τους συμμετέχοντες αθλητές και αξιωματούχους μέσω της συνεργασίας μας με τον δήμο Λαμίας και του νομού Φθιώτιδας».

Οι νέες ημερομηνίες και ο χώρος διεξαγωγής του GAMMA European Senior MMA Championship δεν επηρεάζουν τη διοργάνωση του Ασιατικού Πρωταθλήματος της GAMMA που θα διεξαχθεί από τις 21 έως τις 26 Ιουλίου στο Κιργιστάν όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Το «GAMMA European Championship» έρχεται στη Λαμία! (pic)

Διαβάστε επίσης

Back to top button