Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Οδεύει προς τα Σπάτα ο Παρράς!

Ο 23χρονος αριστερός μπακ, αφήνει το Αγρίνιο και οδεύει... για τα Σπάτα.

Ο 23χρονος αριστερός μπακ, αφήνει το Αγρίνιο και οδεύει… για τα Σπάτα.

Την συμφωνία του Αλέξανδρου Παρρά με την ΑΕΚ, είχε αποκαλύψει πριν από μερικούς μήνες το SDNA. Ο Έλληνας αριστερός μπακ που πριν λίγες μέρες έκλεισε τα 23 του, έχει συμφωνήσει με την Ένωση εδώ και πολύ καιρό. Και η άρνηση του στις αρχές της σεζόν, να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τον Παναιτωλικό, ήταν η αιτία να μπει στο περιθώριο φέτος. Αν και στον αρχικό σχεδιασμό της ομάδας, υπολογιζόταν και για βασικός.

Παρόλα αυτά, ο Παρράς με μια ανάρτηση του στα social media, ευχαριστεί τον Παναιτωλικό και μιλάει με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα στην οποία «ανδρώθηκε» ποδοσφαιρικά και τους ανθρώπους της. Ο Παρράς θα ενταχθεί στην ΑΕΚ για την προετοιμασία εν όψει της επόμενης σεζόν και θα είναι σίγουρα στο γκρουπ που θα πάει στο Πήλιο για το πρώτο στάδιο, εκεί που ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς θα πάρει οριστικές αποφάσεις για πολλούς παίκτες που θα βρει ήδη στην ομάδα με την έλευση του. Για τον 23χρονο αριστερό μπακ, όλα είναι ανοιχτά σε σχέση με το πως θα τον διαχειριστεί η Ένωση την αμέσως επόμενη σεζόν, με το ενδεχόμενο δανεισμού να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες. Ωστόσο όλα θα εξαρτηθούν από τον προπονητή.

Η ανάρτηση του Αλέξανδρου Παρρά και το «αντίο» στον Παναιτωλικό:

«Και κάπου εδώ η παραμονή μου στον Παναιτωλικό έφτασε στο τέλος της. Ύστερα από 7 χρόνια παρουσίας στο Αγρίνιο, κλείνει και ένας κύκλος της ζωής μου.

Θέλω σε αυτό το σημείο, να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, για όλα όσα μου πρόσφερε ο Παναιτωλικός και να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που με στήριξαν και που ήταν δίπλα μου και με βοήθησαν να εξελιχθώ. Να ευχαριστήσω επίσης τους συμπαίκτες μου, περάσαμε ατελείωτες ώρες μαζί, και μοιραστήκαμε χιλιάδες στιγμές έντονες και χαρούμενες.

Τον κόσμο του Αγρινίου που ήταν πάντα κοντά να μας αγκαλιάσει στις εύκολες και στις δύσκολες στιγμές, και ολόκληρη την πόλη για την ζεστή ατμόσφαιρα και την αγάπη που αισθανθήκαμε κάθε στιγμή να μας προσφέρει. Τελικά αυτό που πρέπει να κρατάμε στο τέλος, είναι οι καλές στιγμές και υπήρξαν πολλές. Οι δρόμοι μας κάπου εδώ χωρίζουν, δε θα σας ξεχάσω ποτέ και πάλι σας ευχαριστώ».

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button