Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Τέλος από τον Παναιτωλικό μετά από 7 χρόνια ο Παρράς!

Ο Αλέξανδρος Παρράς αποχαιρέτησε τον Παναιτωλικό έπειτα από επτά χρόνια.

Ο Αλέξανδρος Παρράς αποχαιρέτησε τον Παναιτωλικό έπειτα από επτά χρόνια.

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του αναζητά ο Αλέξανδρος Παρράς. Ο 23χρονος αμυντικός δεν πήρε φέτος συμμετοχές με τον Παναιτωλικό και τον αποχαιρέτησε με ανάρτησή του στα social media. Όπως έγραψε:

«Και κάπου εδώ η παραμονή μου στον Παναιτωλικό έφτασε στο τέλος της. Ύστερα από 7 χρόνια παρουσίας στο Αγρίνιο, κλείνει και ένας κύκλος της ζωής μου.

Θέλω σε αυτό το σημείο, να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, για όλα όσα μου πρόσφερε ο Παναιτωλικός και να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που με στήριξαν και που ήταν δίπλα μου και με βοήθησαν να εξελιχθώ. Να ευχαριστήσω επίσης τους συμπαίκτες μου, περάσαμε ατελείωτες ώρες μαζί, και μοιραστήκαμε χιλιάδες στιγμές έντονες και χαρούμενες.

Τον κόσμο του Αγρινίου που ήταν πάντα κοντά να μας αγκαλιάσει στις εύκολες και στις δύσκολες στιγμές, και ολόκληρη την πόλη για την ζεστή ατμόσφαιρα και την αγάπη που αισθανθήκαμε κάθε στιγμή να μας προσφέρει. Τελικά αυτό που πρέπει να κρατάμε στο τέλος, είναι οι καλές στιγμές και υπήρξαν πολλές. Οι δρόμοι μας κάπου εδώ χωρίζουν, δε θα σας ξεχάσω ποτέ και πάλι σας ευχαριστώ!».

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button